Sunt blestemată

Ori ceva este foarte în neregulă cu mine, ori lumea e mult mai dereglată decât credeam eu.

Să vedeți ce-am pățit:

Eu sunt în căutare de job, după cum știți unii dintre voi. Și săptămâna trecută am găsit două anunțuri cât de cât ok la care am și sunat. Cum s-au dat lucrurile, a trebuit să aștept până luni ca să iau iarăși legătura cu persoanele respective.

Primul loc de muncă era la o sală de sport. Și vorbesc cu tipu care a răspuns la anunț pe la 6 și îmi zice că mă sună el un pic mai încolo să mă duc la sala respectivă să mă întâlnesc cu el. Îmi explică unde e sala tot și, cum aveam drum la Practiker cu mami, trecem și pe la sală să văd ce și cum. Intru acolo și îi zic la tipa aia pentru ce am venit și dacă a auzit de tipu cu care vorbisem eu, la care ea se uită la mine ca la ăia scăpați de la Zam și-mi zice Îmi pare rău, dar nu știu de nici un post disponibil și nu cunosc nici un Alin.

Când am auzit asta era să pice ceru’ pe mine. Și când mă duc la mașină, îi povestesc lu’ mami ce și cum, iar ea bineînțeles că a început cu filmele ei, că cine știe ce dubios era ăsta și ce vroia el de la mine. Când am auzit așa ceva, deja mă și vedeam dusă la produs, undeva prin Turcia.

Partea cu adevărat culmea e că pe la 8 jumate mă sună ăla. Bineînțeles că nu i-am mai răspuns. Să fim serioși, dacă nu cumva el funcționa după ora din America, în nici un caz nu era ora potrivită să mă sune pentru un interviu.

Azi, trebuia să merg la interviul numărul doi aranjat ieri prin telefon. Era la un hotel de pe Mureș. Tanti aia mi-a zis să mă duc azi, între 4 și 5 acolo și să vorbesc cu soțul ei. Nu eram eu foarte încântată de programul pe care mi l-a propus, dar am nevoie de servici, deci nu e momentul să fac nazuri. Așa că azi mă duc, pregătită psihic, dar cu mami de paznic. După tipul cu sala, deja avea niște super filme și a zis că sub nici o formă nu mă lasă singură. Ea mă așteaptă în mașină.

Bun! Intru eu în hotel. Recepția pustie. Aștept puțin și vine o tanti. Îi zic eu cum mă cheamă și care-i treaba mea acolo. Ea se uită la mine puțin sceptică și-mi zice: Vai, îmi pare rău, dar domnul nu e aici. Și nu știu când o să vină. Da’ lasă un CV şi te contactăm noi.

Am lăsat CV-ul și am plecat. Ce puteam face? Dar ceea ce m-a șocat a fost că luni, când am vorbit cu doamna de la hotel, ea mi-a spus de nush câte ori câtă nevoie au de ajutor și că vai, câtă lume neserioasă e, care sună și dup-aia nu mai vine.

Astea sunt doar 2 dintre tentativele mele nereușite în căutarea de slujbă. De toate mailurile ce le-am trimis și alte interviuri nici nu are rost să mai vorbesc. Dar dacă nu mă angajez curând nush ce mă fac.

Nu aveți nevoie de cineva pe unde lucrați voi? :))

3 thoughts on “Sunt blestemată

 1. Hapi says:

  Saraca de tine. In legatura cu intamplarile astea doua ma refer. Nici mie nu mi-ar fi picat bine
  Dubasul care a sunat la 8 seara a fost de-a dreptul ciudat, deci mama ta avea motive sa-si faca griji.Eu nu sun muncitorii din constructii seara la 8 si vorb-aia, cateodata se lucreaza pana pe la 11 seara mai ales la interioare

  Mai lasa niste CVuripe la hoteluri mai serioase,mai centrale..Si sper sa-ti gasesti curand ceva potrivit!

 2. vienela says:

  Eu as fi raspuns la telefon, curioasa sa aflu ce naiba a avut acel om in cap.
  Din pacate, nici eu nu am serviciu, nu te pot ajuta cu nimic.
  Dar iti doresc sa ai bafta!!!

 3. Oana says:

  Andra, anunta-i pe toti cei pe care ii cunosti ca iti cauti job, ca sigur nu iti citesc toti blogul. Si spune-le si cam ce stii sa faci si ce ai vrea (:D) sa faci. Nu stii de unde apare o recomandare. Bafta!
  La noi deocamdata nu-s locuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.