Step up 4: Revolution

Fiind un om cu o coordonare înfiorător de proastă, mai ales între mâini şi picioare, filmele cu şi despre dans au fost întodeauna un deliciu pentru mine. Mă fascinează de-a dreptul coregrafiile complicate, mişcările care mai de care mai imposibile şi costumele (când e cazul).

Am început să mă uit la Step up pentru că era o evoluţie în materie de filme despre dans. Totul era atât de nou, de altfel, nu majorete şi mai ştiu eu ce, nu trupe de dans. Şi, pe măsură ce Step up a evoluat, am continuat să mă uit. Eram motivată şi de tipii drăguţi, trebuie să recunosc :)). 

Step up 4: Revolution e… o specie de next level. Dansul devine un mod de exprimare socială. Sunt mai mulţi dansatori, e coreografia mai complicată. Şi până la urmă, ni se arată cum dansul poate fi folosit în scopuri bune, dar şi în scopuri rele. Din punctul acesta de vedere e chiar foarte tare filmul. Însă tipul nu mai e chiar aşa cute şi tipa mi se pare de-a dreptul urâţică :)). Dar de dansat dansează foarte bine.

Revenind, să vă spun povestea din spatele filmului: The Mob este o trupă de dans din ceva cartier sărac din Miami, care încearcă să-şi strângă 10.000.000 de vizualizări pe canalul de Youtube ca să câştige un premiu. Ea e fondată de Sean şi Eddy, care sunt BFF. În peisaj apare Emily, care îl vrăjeşte pe Sean, dar e şi fiica unui afacerist super bogat care vrea să cumpere cartierul liniştit şi primitor al lui Sean ca să-l transforme într-un mega resort. Apar tot felul de probleme, după cum vă puteţi da seama şi până la urmă The Mob încearcă să îşi facă vocea auzită prin dans.

Mai mult nu vă spun, dar cred că deja vă daţi seama cum o să se termine filmul.

Aaa, ce nu mi-a plăcut e că la început (culmea!!!!) sunt nişte faze care se vede din China că sunt făcute pe comp. Mioapă să fi fost şi tot îmi dădeam seama de chestia asta.

În rest, filmul e light, e happy, ideal pentru relaxare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.