Sfârşit de februarie

Nici nu îmi dau seama când a trecut aşa repede luna februarie. A fost o lună tare ciudată, înfiorător de scurtă, în care nu am dormit destul :)). Dar măcar am fost la Arieşeni :D. Şi am încercat 2 localuri noi din Timişoara… chiar 3 dacă stau să mă gândesc :)). Plus că am ieşit şi am fost la film.

Primul a fost Square, aflat în Unirii. Acolo m-am întâlnit cu Oana şi am băut o ciocolată caldă absolut genială, cu aromă şi bezele micuţe în ea. E exact pe un colţ, pe partea dinspre Mărăşti şi Pappilion. Nu aveţi cum să o rataţi dacă aveţi chef de ciocolată caldă.

Al doilea a fost… Cafe de Paris, la Bastion, despre care vă povesteam de Valentine’s Day.

Şi, last but not least, Bugar’d, unde am primit ciocolată de la Moni şi am băut limonadă. Nu a fost cea mai extraordinară limonadă, dar să zicem. Atmosfera a fost destul de ok acolo, deşi eu am ascultat-o mai mult pe Moni decât muzica, deci nu prea sunt în măsură să-mi dau cu părerea :)).

Cea mai mare părere de rău în ceea ce priveşte luna asta e că nu am pictat :(. Dar o să recuperez în martie. Vremea o să ţină cu mine şi cheful o să-mi vină 1-2 :)).

Azi, ca de sfârşit de lună, am ajuns şi în Centru. Oare când am fost ultima oară în Centru? Trebuie să recunosc că am făcut-o pentru că îmi doream să văd invazia de mărţişoare :)). Cred că au fost chiar mai multe decât anul trecut. Eu una cel puţin nu ţin minte ca anul trecut să fie fost şi în Libertăţii. Am cumpărat şi eu mărţişoare, de dat nu de ţinut, evident :)). Iar mâine, o să-l port al meu cu mândrie în piept :P.

Şi, ceea ce m-a convins că martie va fi o lună minunată, e promoţia anunţată de cei de la ALL.

Cum a fost februarie pentru voi?

One thought on “Sfârşit de februarie

  1. Iulia Nanescu says:

    A fost o luna cu multe filme (de OSCAR), recenzii si alte premii (BAFTA, GRAMMY), cu topuri muzicale si pariuri care nu s-au adeverit. Din pacate, nu am avut o luna pentru mine: sa descopar locuri noi in Iasi (baruri, cafenele), ci a fost mai mult o luna dedicata job-ului. sper sa imi iau revansa in luna martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.