Smartphone mania

Mi-am dat seama că lumea a luat-o razna cu Telefoanele de ultimă generație în momentul în care Vodafone a lansat programul Un smartphone pentru fiecare român. Da, ideea e super drăguță, să avem fiecare o jucărioară nouă și sofisticată de pe care să putem sta, oricând, pe net. Ne putem da check-in pe Facebook de oriunde, să știe stalkerii noștrii unde să ne găsească.

Și eu aș vrea un telefon performant și alea alea, dar sper și mă rog la Dumnezeu ca, atunci când o să-l am, să nu mă duc cu el în club și, în loc să dansez și să mă distrez, să stau pe net. Probabil vă gândiți Doamne, cine ar face așa ceva? E absurd!!! Dacă ați fost în vreun club recent, știți despre ce vorbesc și nu e deloc o idee absurdă.

Eu aseară am fost în oraș cu niște prieteni, pe Heaven mai exact pentru că Fratelli era mega super aglomerat (și muzica mai nașpa :D) și la fiecare masă era cel puțin o persoană care scria pe telefon ceva. Și, credeți-mă, pe unii i-am urmărit mai mult de 1 secundă și dacă stai atât de mult pe tel, poți face doar 2 lucruri: schimbi mesaje cu cineva sau stai pe net. Și de ce, de ce ai sta pe net în club? Acolo mergi să te destinzi, să te distrezi, să DANSEZI în primul rând.

Deci lămuriți-mă: o iau eu razna sau lumea se duce ușor de râpă?

2 thoughts on “Smartphone mania

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.