Seven pounds

Am plâns. Când filmul acesta a ajuns la punctul culminant, am plâns. Acum, amintindu-mi finalul,îmi vine să plâng. Dar a fost atât de frumos. Atât de trist şi atât de frumos. Să trăieşti cu atât de multă vină şi să hotărăşti să dăruieşti atât de mult în schimb. Să fi dispus să renunţi la tot pentru a-ţi răscumpăra păcatele. E greu să îţi imaginezi că cineva chiar ar face aşa ceva.

Cred că niciodată nu mi-a fost mai greu să descriu un film. Mi se pare că orice aş spune nu e destul sau dezvăluie prea multe. Şi filmul chiar merită văzut.

Ideea este următoarea, Will Smith e un tip super deştept care decide să se sinucidă (nu vă pot spune de ce). Şi pentru ca moartea lui să nu fie degeaba, alege 7 oameni pe care să îi ajute (nici asta nu vă pot spune de ce). Însă totul se complică în momentul în care se îndrăgosteşte.

Seven pounds este un film foarte emoţionant şi o adevărată lecţie de viaţă. Şi lecţia nu e doar asumă-ţi responsabilitatea pentru faptele tale. Sunt multe lucruri ce pot fi învăţate din el, mult mai multe. De fapt, fiecare persoanj te învaţă câte ceva. Will Smith e genial, dar cel mai tare mi s-a părut Woody Harrelson. Şi tipa, nu aveau cum să găsească niciodată una care să dea mai bine aerul de cardiacă.

Ştiu că filmul e vechi, deci dacă l-aţi văzut, cum vi s-a părut? Dacă nu l-aţi văzut, acum e momentul!

Nota: 9 (pentru că e foarte trist şi m-a făcut să plâng)

2 thoughts on “Seven pounds

  1. Valentin says:

    L am văzut de trei ori și l voi mai vedea de câte ori voi avea ocazia. Pur și simplu nu mă satur de filmul ăsta. E altfel de fiecare dată.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.