Drumuri cu poveste

M-am trezit foarte devreme astăzi pentru că m-am pus să dorm foarte devreme ieri. Eram ruptă de oboseală şi tot ce îmi doresc în weekend e să mă relaxez. Asta o să se întâmple după ce fac ordine, dar nu contează.

Nu prea ştiu ce plănuiţi voi să faceţi astăzi, dar eu am o recomandare. Acum ceva timp mami a găsit pe youtube un documentar foarte fain despre România. El se numeşte Drumuri cu poveste şi arată călătoria offroad a unor tipi foarte curajoşi, care vor să vadă România altfel. Ei pornesc pe drumuri de ţară, necirculate, peste dealuri, de nebuni, cu parapanta şi îţi arată altceva.

Pentru mine a fost special documentarul pentru că o mare parte e filmată în zona Haţegului şi a Hunedoarei, locuri pe care le iubesc şi o să fie întotdeauna parte din sufletul meu. Dar şi dacă nu aveţi nici o treabă cu zona vă asigur că merită să vedeţi documentarul pentru că arată locuri cu totul şi cu totul speciale, care nu se prea găsesc pe hărţile turistice.

Dacă hotărâţi să vă delectaţi pentru o oră, găsiţi aici documentarul.

Vizionare plăcută! 😛

2 thoughts on “Drumuri cu poveste

  1. Mami says:

    Foarte fain, cred ca ma uit la el inca o data, pentru ca locurile prezentate sunt minunate. Recomandat cu toata caldura pentru iubitorii de calatorii si nu numai…

  2. Aliceee traveler says:

    uite ce martisor frumos! o sa ma uit categoric. Un astfel de documentar competitie a fost si Mission Impossible in Maroc, au filmat in locuri extraordinare dar care zici ca nici nu faceau parte din tara pe care am vazut-o de atatea ori …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.