Se arată furia oarbă

John Saul –

Nu am înțeles niciodată afinitatea mea pentru John Saul. Cărțile lui sunt grotești, înfiorătoare, înspăimântătoare, chiar crude și sinistre uneori. Totuși, le citesc mereu cu sufletul la gură și, în momentul în care descopăr una care nu o am, trebuie neapărat să mi-o achiziționez. Ba mai mult, îmi vine să mor de ciudă că la noi nu mai apar ediții noi ale vechilor volume, nici nu se mai editează volumele sale noi.

Se arată furia oarbă am ajuns s-o cumpăr de pe net. Am dat de ea absolut întâmplător, dar am știut că trebuie să o am. Iar în momentul în care am primit-o, m-am apucat s-o devorez :D… în puținul meu timp liber :)).

Să vă spun despre ce e vorba totuși:

Paradise Point este un orășel liniștit până sosește familia Pendleton. O dată cu noii veniți, se trezește la viață Furia Oarbă, iar orașul intră sub semnul terorii. Viața Pendletonilor se înrăutățește pe zi ce trece, iar cel mai mult are de suferit Michelle, care este învinovățită de tot răul abătut asupra comunității. Singura ei prietenă este Amanda, o fetiță oarbă din vremuri trecute, care a murit în circumstanțe foarte stranii.

Mai mult nu vă pot spune pentru că aș strica tot farmecul. Lucrul de care vă pot asigura însă e că John Saul nu e pentru toată lumea. Dacă sunteți slabi de înger sau de stomac, John Saul nu e pentru voi. Dacă  vă plac însă cărțile puternice, care au toate șansele să vă bage în sperieți, care să vă arate părțile urâte ale firii umane și să vă pună pe gânduri, încercați cărțile lui.

Dacă ați citit deja Se arată furia oarbă spuneți-mi cum vi s-a părut. Sau dacă ați citit orice de John Saul, povestiți-mi.

4 thoughts on “Se arată furia oarbă

  1. Dragoi Cristina says:

    Citesc si eu cu sufletul la gura cartile lui John Saul! Oricum, imi place genul horror – carte, film!…
    M-au fascinat ”Umbra”, ”Vocile”, ”Chinuindu-i pe copii”, ”Creatura”, ”Intuneric”, ”Somnambulii”, urmand a ma ”aproviziona” si cu celelalte volume, ”marca” John Saul(”Mana dreapta a diavolului”, ”Cosmarul”, ”Prezenta”, ”Casa de la rascruce”, ”Clubul Manhattan”, ”Vocile raului”)
    Imi place acest autor controversat, ingenios, așa cum il ador si pe Stephen King, first place in inima mea, ca autor horror.

  2. vienela says:

    Eu am citit doar Protectorul si am fost foarte incantata. Voi incerca sa gasesc si alte carti scrise de el, pentru ca mi-a placut la nebunie cartea aia, stilul lui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.