Scrisoare deschisă către Moș Crăciun

Craciun

Nu îmi vine să cred că e decembrie. Când a trecut 2018? Când? Parcă mai ieri făceam planuri de nuntă și acum… facem de lună de miere :))). Pun pariu că și copiii noștri vor fi la fel de călători. Nu ar avea cum să nu fie având în vedere cât de mult ne place nouă să ne plimbăm. Și, cine știe, poate împreună îi facem o vizită și lui Moș Crăciun :))). Doar nu e chiar așa departe Laponia :D.

Nu, nu vreau să vă dau minunata veste că sunt gravidă. Încă nu e cazul. Și nici idei de cadouri de Crăciun. Acum voi avea o discuție cu Moșul și vedem cum ajungem la un numitor comun. Sper doar să existe comunicare între spiriduși și să nu se încurce pachetele :))).

Dragă Moș Crăciun,

Anul acesta am fost deosebit de cuminte. Am trecut de la statutul de domnișoară la cel de doamnă prin intermediul celui mai fain eveniment ever. Am fost o prințesă, ce mai. Și am avut doar un moment de Bridezilla. Deci numai pentru asta merit super cadouri de Crăciun :D.

În plus, am fost o fată (femeie acum) atât de bună încât mi-am schimbat până și locul de muncă. A fost greu Moșule, nu o să neg, dar am rezistat eroic. Și acum am un super job și nu îi supăr pe Alin și pe Teodora decât uneori :))). Bine, poate pe partea asta merit un cadou ușor mai micuț. Dar stai că mai am.

Ca și blogger, Moșule, am fost magică. Asta luând în considerare toți ceilalți ani. Am avut targeturi pentru acest an și le-am îndeplinit. M-am ținut (aproape) cu sfințenie de program. Și când am luat-o pe arătură a fost complet justificat. Știi asta bine. Am încercat să scriu mai mult și mai bine, ba chiar să fac mai multe pentru cititori. Și concursul cu Kiehl.s sigur îți place și ție. Pun pariu ca te-ai gândit să te înscrii :D. Încă mai ai timp. Doar în 5 extragem câștigătorul :D.

Acuma să trecem la treabă, Moșule. După așa introducere, îți dai seama că am o listă considerabilă, nu? :)))

Glumeam! Poți să mă iei și prin surprindere. Chiar m-aș bucura. Dar, dacă nu ai idei, iată cam ce mi-aș dori eu de Crăciun:

 • cărți – multe cărți, toate cărțile :))). Bine, nu chiar toate cărțile. Am, evident, câteva preferințe: Hippie de Paulo Coelho și Începe cu De ce de Simon Sinek și Eu și Moș Crăciun de Matt Haig fiind primele pe listă.
 • agenda lui Paulo Coelho – stai, Moșule, să termine Flavius de dat ochii peste cap. Cred că s-a săturat să mă audă vorbind de agenda asta. Mai ales când am o agendă perfect bună acasă. Dar e prea faină și poate ajunge în sacul tău :D.
 • pulovere pufoase – da din alea mari și fluffy, numa să nu fie înțepăcioase. Știi că nu suport materialele alea care îți dau mâncărimi. Vreau ceva onest, din semi bumbac :)))). Bine, nu există semi bumbac. Dar sper că înțelegi ideea. Și, dacă se poate, să fie pe gât, ca să nu mă mai certe Flavius că nu am nimic în dulap :))).
 • ciocolată de la Leonidas – da, ai citit bine. Știu că am tot mâncat, dar e cea mai bună și mai vreau. Ce să fac dacă am mici obsesii? 😀
 • orice cu unicorni – și aici chiar vreau să înțelegi ORICE :)))). Unicornii sunt prea faini… I just loooove them!!!!

via GIPHY

 

 • accesorii – dar aici am câteva preferințe. Adică vreau să fie minunate și magice. Undeva spre unicat, dacă se poate :))). Și cât mai extravagante. Ai văzut cam care e linia vestimentară acum :D.
 • un ghiozdan sau o geantă cute – dacă tot mi-am luat așa portmoneu fain, am nevoie de o geantă pe măsură. Și știi bine că am cam distrus tot ce avea. Iar cele care au rămas sunt minuscule.
 • un troler mic – din ăla de aproape are voie în avion, dar să fie cât mai colorat. Să îl văd în momentul în care iese pe bandă.
 • orice personalizat cu blogul – dar nu cană pentru că am deja cea mai cute cană de la Lionbox :D.
 • calendarul Advent de la Kiehl.s – trebuie să îți mai explic de ce? E prea tare. Dar și dacă ajungi la fundul sacului și bugetul e limitat, mă mulțumesc și cu un produs, 2 :))).
 • o idee cu privire la ce să facem de Revelion – aici se poate să te fi închis puțin, știu :))).
 • jocuri de societate – pentru când vom avea casa noastră, să avem cu ce să întreținem oaspeții :P.

Și cred că aici cam trebuie să închid lista pentru că nu sunt sigură că mai primesc ceva dacă mai am o singură dorință :))). Până la urmă, tu știi mai bine de ce am nevoie, Moșule. Și cred că, în toți anii ăștia, am ajuns să ne cunoaștem destul de bine. Deci sigur tot ce îmi aduci o să îmi placă maxim.

Acestea fiind spuse, te aștept cu drag!

Untold 2018

P.S. În ceea ce privește Pandora, stai liniștit. Am vorbit deja cu spiridușii. Sigur ajunge ceva în sac :D.

2 thoughts on “Scrisoare deschisă către Moș Crăciun

 1. Daria says:

  Drăguță lista,chiar m ai inspirat !Am să îi scriu moșului să se uite peste lista ta și să îți trimită și ceva din partea mea :))) Te puuup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.