Scrisoare către Moș Crăciun 2021

Da, e acea vreme din an când trebuie să fac lista cu dorințe către Moș Crăciun. De data asta nu mi-a mai cerut-o nimeni, însă, după cum spune Flavius, e tradiție deja, deci nu mă pot dezice de ea. În plus, oricât de mult îmi plac lucrurile Avei, chiar nu aș vrea să primesc eu cadouri doar pentru ea. Dragostea de mamă e mare, dar și mama are nevoie de răsfăț din când în când :D. Ca să nu mai spun că tot sper să vă inspir și pe voi cu dorințele mele să oferiți în dar lucruri la care poate nu v-ați gândit sau branduri românești pe care nu le cunoașteți.

Acestea fiind spuse, hai să începem!

Dragă Moș Crăciun,

Anul acesta am fost deosebit de cuminte, după umila mea părere. Am avut grijă maximă de Ava cât a fost în burtică. Am născut-o natural deși durerile au fost îngrozitoare (doar pentru asta merit 1 cadou în plus :D). Și de când s-a născut am făcut tot posibilul să fiu o mamă bună și calmă pentru ea. Deci all in all, am fost cuminte, nu?

În aceste condiții, aș avea și eu câteva dorințe, unele mai vechi, altele mai noi. Bineînțeles, accept și orice ai pregătit tu pentru mine cu dragă inimă. După cum spune o vorbă românească neaoșă, calul de dar nu se caută la dinți și nici eu nu plănuiesc să fac acest lucru. Totuși, vreau să știi că anul acesta voi rezuma lista la o simplă listă, fără prea multe explicații, pentru că timpul meu este mult mai limitat. Știi cum e cu bebelușii :D.

Astfel, în anul Domnului 2021, sper să găsesc sub brad următoarele:

 1. Plăiuțul – sub formă de carte, ilustrații, cărți poștale, nu sunt mofturoasă.
 2. Ceva de la Tombabe – știi că am fixul cu zânele, dar și sugarmami mi se potrivește acum :D.
 3. Cărți – forever cărți. Ai aici o listă substanțială de titluri pe care îmi doresc de o grămadă de vreme să le citesc. Doar alege unul :D.
 4. Pandora – evident. Mai precis îmi plac mult de tot inelele din noua colecție, dar și pandantivele sunt bune :D. Mai ales că am auzit că îl au pe baby Yoda.
 5. Bijuterii statement – aici poți înțelege ce vrei tu :)))).
 6. Un halat pufos – am nevoie de 2 pentru că Ava continuă să vomite pe mine și trebuie să am de schimb :D.
 7. Haine de casă cute – pentru că da, stau mai mult în casă. Ce fericire pe mine, nu?
 8. O agendă faină pentru 2022.
 9. Plicul acesta Moon By Dana Rogoz.
 10. O piesă Retro Future Babe care să mă inspire.
 11. Lumânări parfumate neapărat – iarna e lungă și nu mi-o pot închipui fără ele.

Și cam asta știu sigur că vreau, Moșule. Ți-am spus, e subțire lista pentru că, sincer, nu prea am vreme să mă gândesc la ce vreau eu în ultimul timp. Între Ava și ce îmi doresc pentru casă, eu sunt undeva pe locul 754.375. Iar ce îmi doresc pentru casă mi se pare puțin probabil să îmi poți aduce tu. Numai dacă te-ai reprofilat cumva pe construcții și mobilier și nu știu eu :D.

Acestea fiind spuse, sper că ai parte de vreme bună în Laponia și abia aștept să vii și pe la noi. Sper să te vizităm și noi pe tine cât de curând pentru că am văzut că e foarte fain acolo. Doar să mai crească puțin Ava :D.

Mulți pupici,

Andra

P.S. Dacă îi aduci ceva Avei să știi că poartă deja mărimea 62 :))).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.