3 motive să cumperi cadourile de Crăciun de la Kiehl’s

cadouri de la Kiehl's

Nu îmi vine să cred că deja e decembrie. Dar timpul zboară când te adaptezi la viața cu un bebeluș. Am acceptat asta așa cum am ajuns să accept o mulțime de lucruri de când s-a născut Ava. Pentru că, vrei, nu vrei, maternitatea te schimbă într-o mie de moduri diferite. Totuși, în lume trebuie să existe echilibru, deci sunt o mie de chestii care rămân la fel, iar unul dintre ele este pasiunea mea pentru cadouri. Așa că azi vă voi spune exact de ce eu voi cumpăra o parte din cadourile de Crăciun de la Kiehl’s și de ce ar trebui să faceți la fel.

De ce Kiehl’s?

După cum probabil știți (dacă nu ați aterizat pentru prima dată pe blog), Kiehl’s este unul dintre brandurile mele favorite. Am scris despre el de o grămadă de ori pe blog. Am făcut clipuri despre produsele Kiehl’s pe youtube. Însă cel mai important este faptul că folosesc produsele lor zilnic și rezultatele sunt excepționale. Acesta este principalul motiv pentru care nu mă tem să le recomand de fiecare dată. Și este ”secretul” tenului meu extrem de prezentabil, dacă e să mă laud puțin. Da, produsele lor sunt ceva mai scumpe, dar ele te țin destul de mult cât să fie rentabile. În plus, rezultatele merită toți banii.

cadourile de Crăciun de la Kiehl's

În aceste condiții, cum aș fi putut să nu aștept cu nerăbdare să descopăr colecția de Crăciun și cum să nu îmi doresc să o recomand mai departe? Deci iată cele 3 motive pentru care ar trebuie să cumpărați cadourile de Crăciun de la Kiehl’s:

1. Super produse la super prețuri

După cum vă spuneam, produsele lor sunt ceva mai scumpe, însă anul acesta, de sărbători, cei de la Kiehl’s au gândit o serie de seturi cadou la prețuri foarte avantajoase. Seturile sunt de la cele mai simple la cele mai complexe, combinații de 2 sau 3 dintre cele mai îndrăgite produse, dar și toate produsele necesare pentru o rutină de skincare, indiferent de tipul de ten. Să vă mai spun că toate vin împachetate în ambalaje de cadou, deci nu trebuie să vă mai bateți capul cu acest aspect? Mai mult, aceste ambalaje sunt realizate din materiale certificate și sunt reciclabile deoarece la  Kiehl’s sustenabilitatea este la fel de importantă ca și îngrijirea corectă a tenului.

Bineînțeles, dacă nu vreți să achiziționați seturi cadou, puteți opta oricând pentru produsele în ambalaj special de Crăciun. Anul acesta există inclusiv o variantă XXL a Ultra Facial Cream, practic crema-cremelor, după cum vă povesteam și aici. Aceasta are 175 ml perfecți pentru toate tipurile de ten și este ideală mai ales în sezonul rece (eu am folosit-o cu maxim succes și vara :D). Da, costă 320 lei, însă vă garantez că, folosită așa cum trebuie, vă ajunge cel puțin 8-9 luni.

cadourile de Crăciun de la Kiehl's

Și așa ajungem la punctul 2:

2. Spiriduși specializați și foarte bine informați

Un aspect pe care îl ador la Kiehl’s este cât de prietenoase și de informate sunt fetele (și băieții probabil :D) care lucrează acolo, iar așa ajutor este deosebit de util atunci când vrei să cumperi un cadou. Poate tu nu ai habar ce fel de produse s-ar potrivi pentru prietena/mama/bunica/soțul tău, însă ele, cu doar câteva întrebări dibace, îți pot oferi exact informația de care ai nevoie și îți pot recomanda cele mai bune produse. Și dacă tot ești acolo, poți avea parte și tu de o analiză a tenului și vei primi cu siguranță câteva mostre pe care să le încerci acasă.

cadourile de Crăciun de la Kiehl's

Vorbind, de mostre, am păstrat cel mai bun motiv pentru final (spuse micul grinch din mine :)))):

3. Faci un cadou, primești un cadou

În momentul în care cumperi cadourile de Crăciun de la Kiehl’s (sau produsele tale favorite, de ce nu?), primești și tu un cadou drept răsplată. De fapt, primești mai multe cadouri, după cum urmează:

  • la 200 de lei cheltuiți, primești 3 mini produse la alegere
  • la 250 de lei cheltuiți, primești 4 mini produse la alegere
  • la 300 de lei cheltuiți, primești 5 mini produse la alegere

Această ofertă este valabilă până pe 17 decembrie, însă moșul Kiehl’s, Mr. Bones, este darnic anul acesta, deci acestea nu sunt singurele cadouri. Pentru că în fiecare zi, indiferent de valoarea achiziției, primești cadou produsul din calendarul advent din ziua respectivă. Cam cât e de tare chestia asta?

cadourile de Crăciun de la Kiehl's

Încă mai stai pe gânduri?

Eu sper că nu, dar dacă așa stă treaba vreau doar să te asigur că nu ai cum să dai greș cu cadourile de Crăciun de la Kiehl’s. Arată super bine, calitatea este la ea acasă și aduc zâmbetul pe buze de fiecare dată. Iar după ce le vei încerca o dată, vei deveni un super fan exact ca mine :D.

Nu ai un magazin Kiehl’s la tine în oraș? Nici o problemă. Poți comanda seturile cadou și oricare alt produs Kiehl’s online, în 2 timpi și 3 mișcări. Bineînțeles, cu aceleași beneficii ca și atunci când cumperi din magazin. Și nu trebuie să o faci după ureche, ci poți apela la serviciul lor gratuit, solicitând o consultație gratuită pe pagina de instragam @kiehlsromania. Unul dintre experții Kiehl’s va intra prin video call cu tine și îți va oferi consultanță online. Cu puțin noroc, o nimerești chiar pe Simona!

Deci, spor la cumpărături!

Untold 2018

P.S. Nu uita că la Kiehl’s totul se reciclează. Du înapoi ambalajele folosite și bucură-te de reduceri la cumpărăturile viitoare.

P.P.S. Eu am primit deja un super cadou de la Kiehl’s, iar unboxingul vine în curând pe youtube. Stay tuned!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.