Să vină aprilie :P

România săraca trece prin cel mai cumplit ger pe care l-a văzut de ceva decenii, dar eu sunt foarte happy. De ce vă veți întreba probabil. Pentru că o să fiu domnișoară de onoare 😀 Ta na na na 😛

În aprilie se mărită o foarte bună prietenă a mea, Ada. Și de când eram noi mici visam la cum o să fim domnișoare de onoare. Nu era prea clar cine o să se mărite prima, dar toate vroiam să fim domnișoare de onoare. Iar acum, pentru prima oară în viața vieții mele, o să fiu DOMNIȘOARĂ DE ONOARE!!!!!!!!!!!

Iei. Entuziasmul meu e de-a dreptu debordant, așa că azi am mers la Ica (croitoreasa mea super – love her :P) ca să discutăm idei de rochie de domnișoară de onoare. Eu eram… la pământ. Mai ales că Ada o vrea momentan neagră. Sună freaky, da, dar are o explicație perfect logică: ca să dea bine contrastu în poze :)) =)). Oricum, nunta ei, regulile ei.

Eu vreau doar să fiu cea mai bună domnișoară de onoare din lume. O să stau lângă ea dacă face crize, o să mă duc cu ea și la budă dacă trebuie. Am văzut o grămadă de filme cu domnișoare de onoare, deci sunt gata pentru orice :P. Deja mi-am început activitatea, adică am început să vorbesc ceva mai des cu Ada decât înainte. Doar acum am alte responsabilități :P.

Singura mea speranță e să am un cavaler drăguț … să dea bine în poze 😛 :D.

One thought on “Să vină aprilie :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.