Cea mai rea zi din luna ianuarie

Azi am avut parte de cea mai groaznică zi de anul ăsta – cât a trecut din el :P.

Plină de elan tineresc și lipsită de alte oferte am zis că să mă apuc de muncit ceva și cel mai simplu și ușor de obținut din punct de vedere al angajării îl reprezenta distribuirea de materiale publicitare în scări de bloc. Adică să pun tot felul de pliante în cutiile poștale ale oamenilor, să aibă de ce să mă înjure.

De dimnineață eram super entuziasmată, mai ales că am luat foarte de bun tot ce mi-a zis fata aia când mi-a prezentat jobul, fiind ferm convinsă că în 3 ore o să fiu gata cu treaba și că o să o pot ține așa până în iunie, când urma să mă car în vacanță.

Am mers frumos la sediu, mi-am primit pliantele și Monitorul (ziarul primăriei) și am plecat spre Lipovei, Honolulu din partea mea, față de zona noastră. Și m-am pus pe împărțit. Dar era așa de frig și erau așa de multe. Primele ore au trecut cum au trecut, însă mi-a fost din ce în ce mai greu. Mă dureau mâinile, spatele, toate pentru că ziarele multe (aveam 1000 de ziare) au ramas într-un loc și a tot trebuit să mă plimb la scări și dup-aia să iau altele, pe ditamai strada, lungă de nu mai știam de mine.

Horror!

Salvatoarea mea a fost mami. A venit după mine să mă recupereze și mi-a interzis categoric să mai fac așa ceva. Deci mâine mă duc să-mi dau demisia.

Sfat pentru doritori:

Dacă vreți să vă angajați distribuitori de pliante publicitare în cutii poștale, asigurați-vă că aveți propria mașină sau munciți în echipă cu cineva. Altfel e greu, orice v-ar spune angajatorii.

Acum vreau doar să dorm. Și un job cât mai sedentar. Încuiați-mă într-un birou și o să-l iubesc :P. Mai bine îmi cumpăr un Abtronic sau o bicicletă decât să mă mai plimb de nebună pe la periferia Timișoarei.

2 thoughts on “Cea mai rea zi din luna ianuarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.