Romanians have landed

Ce îmi place mie cel mai mult la faptul că fac parte dintr-o grămadă de grupuri de bloggeri (cu care nu m-am întâlnit niciodată live, dar este timp :))), este că descopăr tot felul de concursuri, care mai de care mai inventive și mai drăguțe.

Așa am descoperit că înainte să plece în vacanță în Thailanda, Chinezu are ceva planuri pentru noi, muritorii de rând care rămânem să ne congelăm pe plaiurile mioritice.

În primul rând, unul dintre voi ar putea merge cu el. Tot ce trebuie să faceți este un selfie la Băneasa Shopping City până pe 31 martie. Dacă sunteți bucureșteni, nu mai stați pe gânduri. Nici dacă sunteți simpli vizitatori ai capitalei luna aceasta nu ar trebui să aveți dubii. Nu se știe cum ajungeți în Thailanda. Însă înainte să îmi scrieți vederea, aflați aici pașii exacți pentru înscriere.

Cum eu nu o să merg în București, trebuie să mă mulțumesc cu un suvenir, dacă îl voi primi. Dar pentru asta trebuie să muncesc. Deci dacă eu aș merge în Thailanda, ce mi-ar plăcea să scrie pe tricoul meu? (în cazul acesta, extrapolăm: Chinezul va fi Andra, iar Andra va sta acasă, dar tricoul va exista, deci îl voi considera al meu for the moment. :)))

M-am tot gândit mult la problemă și am venit cu 2 sloganuri (pe principiul 2 is better than 1). Unul l-am scris in titlu și mi-a venit ideea de la Alo, aterizează străbunica!

Al doilea îmi place mai mult și sper să îi placă și lui:

Bring out the scuba gear,

Chinezu is here!

Și aș adăuga pe tricou o mască de scuba diving.

Cam asta este. Wish me luck și voi să vă înscrieți în concurs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.