Focus

Nu am mai fost de ceva timp la un film și dacă Adriana nu mi l-ar fi recomandat pe acesta probabil nu aș fi mers să îl văd. Din fericire, ea mi-a arătat trailerul, iar acesta nu m-a mințit deloc: Focus este un film super interesant. Și exact în momentul în care crezi că știi ce se va întâmpla…

BANG!!!

Situația se schimbă definitiv.

Eu cred că atunci când a fost scris scenariul stăteau ei scenariștii și se gândeau așa… Oare ce e cel mai probabil să se întâmple în continuare? Făceau un sondaj, după care scriau exact ce te așteptai mai puțin :))). Iar finalul mi s-a părut genial. Nu m-aș fi gândit niciodată că așa o să se termine povestea.

În ceea ce-l privește pe Will Smith, I love him. A fost awesome as always. Și parcă nu îmbătrânește omuț ăla. Părea doar o idee mai matur decât în Bad Boys, dar la fel de bun :D.

Tipa, Margot Robbie, se potrivea de minune cu el. Mi-a plăcut de ea și în The Wolf of Wallstreet, dar aici mi-a plăcut și mai mult. Are niște ochi absolut superbi. Și cum era îmbrăcată… Chiar am sacrificat din timpul dedicat lui Will Smith ca să admir garderoba ei :))).

Dar am deviat. Povestea e cam așa: Nicky se ocupă cu șmecherii care îi aduc o grămadă de bani, însă lumea lui este dată peste cap în momentul în care apare Jess, pe care o acceptă mai întâi ca și novice, dar care devine mult mai mult.

Filmul ține aproape 2 ore, dar nici nu o să vă dați seama când trece timpul. Deci vedeți cum faceți și vizionați-l pentru că nu o să vă pară rău.

2 thoughts on “Focus

  1. piratulcinefil says:

    multa lume o mers la el, si am auzit dupa cum zici si tu, ca are niscaiva inteligenta, eu mai astept o vreme sa-l vad ca tot romanasu de pe net, oricum am mers cu draga inima la cinema la Aferim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.