Momentul acela

Ați observat vreodată cum în viață există momente speciale, atunci când vrei să schimbi ceva la tine sau când încerci o chestie nouă și ți se pare că nu merge, dar cumva găsești puterea să mai tragi puțin, să te mai forțezi puțin și BAM! lucrurile încep să meargă mai bine decât te așteptai?

Bineînțeles că oamenii nu sesizează aceste momente din 2 motive foarte simple:

1. Nu sunt suficient de puternici ca să reușească să depășească obstacolele și pur și simplu renunță. Pentru că este mult mai simplu să te dai bătut decât să mai înduri și să reușești.

2. În momentul în care depășesc obstacolul nu se opresc să se bucure de reușita lor, ci trec mai departe la următoarea provocare, următoarea problemă, următorul țel ce trebuie bifat pe lista de to do a vieții.

Eu am avut o asemenea revelație ieri, în timp ce mergeam pentru a stabili o colaborare pentru LVP. Și cum mergeam eu pe stradă pe lângă Diluș mă gândeam că asta era o chestie la care chiar nu m-am așteptat, să ajung să colaborez cu tot felul de persoane talentate, să le vorbesc oamenilor despre pasiunea mea și ei să îmi spună despre ale lor, să descopăr alte moduri de a privi lumea (până la urmă).

Dar acum nu vorbim despre blog, vorbim despre viață.

Viața trece foarte repede și este de o importanță vitală să nu trecem prin ea ca gâsca prin apă. Este foarte important să fim conștienți de tot ceea ce ni se întâmplă, de tot ce ne înconjoară. Să fim conștienți de deciziile noastre, de consecințele lor și să nu ne trăim viața așteptând doar partea bună. Pentru că fericirea e praf în vânt. Iar lucrurile care ni se întâmplă, bune sau rele, ne transformă în fiecare zi. Iar ceea ce ne dorim cu adevărat sigur nu ne va fi oferit niciodată pe o tavă de argint.

Deci… game on! What is your deepest, darkest desire?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.