Jumbo shopping spree

Astăzi am ajuns pentru prima oară la Jumbo și parcă aș fi nimerit în Țara Minunilor. Totul era colorat și frumos aranjat și atâââât de variat. Mi-a plăcut la nebunie. Mă și vedeam gravidă și colindând Jumbo după tot felul de jucării și hăinuțe pentru copii. Am tot pus și am luat din coș o grămadă de chestii, încercând să rămân în limitele bugetului totuși. Dar au fost și câteva lucruri pe care nu m-am putut abține să nu le cumpăr.

Mi-a plăcut Jumbo pentru că avea o gamă extrem de variată de produse. Mi-a plăcut pentru că era foarte fain organizat (detest magazinele îngrămădite) și mi-a plăcut pentru că avea prețuri foarte accesibile. Am găsit aici niște rame absolut superbe, cei mai drăguți ursuleți de pluși și mi-a rămas gândul la niște farfurii curcubeu despre care mami a spus imediat că sunt o prostie :))).

Singura chestie care m-a scos din sărite a fost că, la un moment dat, eu și Adri am făcut un selfie cu niște urechi de Minnie (care erau super drăguțe. De ziua mea cumpăr pentru toată lumea :)))) și o tipă a venit rapid să ne certe. De parcă era cine știe ce crimă, nu publicitate gratuită în era digitală. În fine, până la urmă nu am lăsat asta să ne strice experiența.

Jumbo rules! Și abia aștept să mai mergem :D.

One thought on “Jumbo shopping spree

  1. Pingback: Adunate în ultima săptămână

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.