RED 2

Ştiu că nu toată lumea e fan Bruce Willis, dar mie chiar îmi plac  filmele lui. Sunt exact genul de filme care te relaxează pentru că nu trebuie să îţi pui cine ştie ce întrebări filozofice după ce le vezi. Ştii exact că pentru o oră şi jumătate o să ai parte de acţiune explozivă şi că în mod absolut clar şi cert el va salva situaţia şi va învinge.

Primul RED mi-a plăcut, dar nu îmi mai amintesc exact de la ce a pornit acţiunea :)). Totuşi, când a apărut al doilea am ştiut că trebuie să-l văd. Pentru că în afară de Bruce Willis, în RED apar şi alte nume mari. John Malkovich joacă excepţional. E preferatul meu din tot filmul. Helen Mirren e, din nou, de excepţie. Ca să nu mai spun de Anthony Hopkins, care se vede că e un actor de Oscar.

Să vă spun şi despre ce e vorba, nu? Lui Frank (Bruce Willis) i se înscenează că ar fi ceva terorist nuclear şi toate agenţiile de securitate pornesc pe urmele lui. Atunci decide că cel mai bine ar fi să salveze lumea, încercând să recupereze o bombă ascunsă de americani în perioada interbelică (cel puţin aşa ţin eu minte) la Moscova, toate astea în timp ce încearcă să aibă grijă de iubita lui, Sarah (jucată genial de Mary-Louise Parker) şi să nu fie ucis de unul dintre cei mai mari duşmani ai lui, Han Cho Bai, cel mai bun asasin din lume.

Ştiu, ştiu, descrierea e destul de succintă, dar ideea e că dacă vreţi să vedeţi un film exploziv, dar şi foarte, foarte amuzant, RED 2 e cea mai bună alegere. Nici măcar nu trebuie să fiţi văzut primul :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.