Răsfăț dulce la Mimi’s Delices

blogu lu andra pancakes de la Mimi's Delices

Știu, suntem în carantină. Credeți-mă, știu. Mi se pare că retrăiesc martie 2020, cu unele mici diferențe. Dar micuțe de tot. Cu toate acestea, înainte ca lucrurile să o ia down hill and fast, am reușit să ieșim ca oamenii, duminica, în oraș. Și cum eram prin centru am zis că trebuie să ne oprim la Mimi’s Delices până mai e deschis. Ne cam rămăsese gândul la vitrina lor și am zis să încercăm până nu se închide Timișoara de tot.

Locația

Deci eram în centru, mai precis pe Alba Iulia. Aici nu ai cum să ratezi terasa de la Mimi’s Delices pentru că este una din două existente și cea mai simpatică. Are inclusiv un cuib drăguț în care ai putea să stai dacă masa căruia îi este repartizat ar fi liberă :))). Din păcate, nu a fost.

Un alt motiv pentru care nu ai cum să ratezi Mimi’s Delices este vitrina. Au afară o vitrină frigorifică în care sunt expuse produse demo :))). Și leșini când vezi produsele alea. Sunt tot felul de clătite și pancakes dintre cele mai colorate, decorate cu fructe și ciocolată. O nebunie. Să nu treceți pe acolo flămânzi și fără timp să vă opriți pentru ceva de la Mimi.

delicii with a view Mimi's Delices

Atmosfera

După cum vă spuneam, Mimi’s Delices are o terasă absolut fermecătoare. Pe lângă cuibul splendid, fiecare scaun este acoperit de o pufoșenie albă, mesele contrastează frumos, fiind un negru mat, iar spațiul este delimitat de un mic gard. Cumva, tot acest setup te face să te simți cosy chiar dacă ești în mijlocul orașului, pe una dintre cele mai aglomerate străzi.

Mimi’s Delices arată super simpatic și înăuntru, însă nu vă pot da detalii pentru că am stat aici doar câteva secunde, până ne-am lămurit cum se procedează cu comanda.

Servire și produse

Fetele de la Mimi’s Delices au fost foarte simpatice cu noi. Când am intrat ușor pierduți în spațiu și căzuți din lună ne-au lămurit că putem sta pe terasă și că ne vor lua comanda. Apoi, când nu știam exact ce să comandăm ne-au asigurat că orice combinație de clătite sau pancakes din meniu era posibilă. Practic, limita aici e propria imaginație.

Drept urmare. Eu am comandat un hot chocolate bomb pentru că sunt ușor obsedată de ele, iar Flavius un fel de Pina Colada ce venea într-un ananas. Cred că pe amândoi ne-a atras mai mult prezentarea, decât conținutul propriu-zis. Și a fost senzație, nu am ce zice. Cât despre ”felul principal”, eu am ales red velvet pancakes cu căpșuni, ciocolată albă și cocos (avea un nume specific pe care, vă dați seama, nu l-am ținut minte), în timp ce Flavius a ales chocolate chip pancakes cu extra ciocolată și tot felul de fructe.

pancakes de la Mimi's Delices

Mai întâi au venit, după cum era de așteptat, băuturile. Ciocolata mea caldă a fost foarte bună, la fel și Pina Colada aleasă de Flavius. Apoi, senzația, pancake-urile. Vreau să vă spun cu mâna pe inimă că a trecut ceva vreme de când nu am mai mâncat așa pancakes bune. Erau pufoase și super gustoase, iar combinația de căpșuni și cocos era pur și simplu fatală. Mi se face poftă doar când mă gândesc la ele. Ale lui Flavius erau ceva mai dulci (mult mai dulci), dar ale mele aveau mixul perfect de dulce și crunchy (de la cocos) și fresh. Practic m-am îndrăgostit de ele, ce mai.

Pe lângă gustul excelent, mi-a plăcut mult și servirea. Am primit pancakesurile într-un fel de tigăi ceramice mega cute. Ca să nu mai spun că porția era mai mult decât generoasă. Adică doi oameni care nu pot să mănânce foarte mult dulce ar putea să împartă o porție fără probleme.

pancakes Mimi's Delices

Concluzii

Mai vreau la Mimi’s Delices. Și da, știu, acum e carantină, dar ei continuă să vândă la pachet, deci dacă am drum prin centru nu e exclus să mă opresc la ei. De aceea vă îndemn și pe voi să faceți o mică escală dacă aveți drum aici. Sigur nu veți regreta.

Acestea fiind spuse, acest articol nu este în nici un fel sponsorizat. Pur și simplu Mimi’s Delices are chestii prea delicioase ca să le ratați și mă gândeam că ar fi frumos să vă dau de știre. Voi pe unde ați mai mâncat chestii bune în ultima vreme?

Untold 2018

P.S. Dacă aveți nevoie de motive suplimentare să treceți pe la Mimi’s Delices aruncați o privire peste pagina lor de Instagram.

P.P.S. Dacă vreți să descoperiți alte branduri faine, am multe, multe aici :P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.