AVON Her Story Love Inspires: supplied by Buzz Store

her story love inspires avon buzzstore

Buzz Store este foarte trendy la noi și cochetez de ceva timp cu ideea de a mă alătura uneia dintre campaniile lor. A trebuit să cuget mult pentru a decide ce anume vreau să încerc pentru că trebuia să mi se potrivească. Așa am ajuns la începutul lui 2021 când cei de la Avon au lansat Her Story Love Inspires, un parfum nou ce o are ca imagine pe Simona Halep.

Avon este unul dintre brandurile pe care le utilizez foarte frecvent. Am scris destul de mult despre el până acum. În plus, are multe parfumuri care îmi plac foarte mult, deci de ce să nu încerc și Her Story Love Inspires?” Cam acesta a fost raționamentul atunci când m-am înscris în campanie.

Parfumul

Her Story Love Inspires este un parfum lemnos (m-am documentat pentru asta, deci concentrați-vă și apreciați :))), cu note de vârf de mandarină, caisă și iasomie. Notele de mijloc sunt portocală, gardenie și rădăcină de iris. În timp ce notele de bază sunt vetier, note lemnoase și praline. Cel puțin aceasta este descrierea oficială.

Din punctul meu de vedere, Her Story Love Inspires este, în primul rând un parfum dulce. Pot să simt pralinele de la primul puf, dar poate e doar cazul meu. Fiind un parfum dulce și destul de puternic, este ideal pentru perioada aceasta mai rece deoarece nu te sufocă, ci te înconjoară într-o aură ușor gurmandă. Pentru sezonul cald sigur nu l-aș recomanda persoanelor care nu sunt foarte încântate să miroasă precum o caisă coaptă și zemoasă.

Ca și consistență, Her Story Love Inspires este o apă de parfum ce rezistă pe piele pentru câteva ore. Inițial, aroma sa este ușor acaparatoare, dar după aproximativ 30 de minute se domolește și rămâne un indiciu sublim al prezenței sale, suficient de puternic pentru a te face remarcată.

Vizual, sticluța de 50 ml ce adăpostește acest parfum mi se pare superbă. Îmi place la nebunie forma neregulată și faptul că este roșie. Îmi place capacul transparent prin care se vede perfect pompița. Îmi place că spatele este plat deoarece aceasta îți permite să îl fotografiezi în mai multe ipostaze, iar dacă ești fan Instagram știi deja cât de important este acest aspect :D. În plus, sticluța este ergonomică, potrivindu-se perfect în palmă.

her story love inspires buzzstore avon

Povestea

Consider că fiecare femeie are o poveste de spus, iar parfumul pe care îl folosește o ajută să facă acest lucru. Her Story Love Inspires spune povestea unei femei curajoase, care nu se teme să iasă în evidență. Povestea unei femei misterioase, care nu se teme să atragă toată privirile. Povestea unei femei care știe ce vrea. Acest parfum nu se potrivește în nici un caz femeilor care preferă să trăiască sub radar, ascunse în umbra soților sau a superiorilor de la locul de muncă. Her Story Love Inspires este un parfum puternic, pentru o femeie puternică.

Pe lângă aromă și aspect, parfumul acesta spune și o poveste de ajutor și susținere a femeilor care au nevoie. Fiecare parfum Her Story și Her Story Love Inspires cumpărat reprezintă un ajutor pentru proiectul Cancel Cancer deoarece Avon Donează 1 leu pentru fiecare sticluță. Poate vă gândiți acum, ce e aia 1 leu? Dar în condițiile în care sunt mii de reprezentanți Avon în România, dacă fiecare dintre aceste persoane comandă doar 1 parfum deja se strâng mii de lei pentru cauza susținută de companie. Și având în vedere că atât Her Story, cât și Her Story Love Inspires sunt la un preț mai mult decât accesibil, ceva îmi spune că ajutorul pentru proiectul Cancel Cancer va fi unul substanțial.

Sfârșitul poveștii

În concluzie, mă bucur tare mult că am decis să mă alătur acestei campanii marca Buzz Store și Avon și că aceștia m-au acceptat. Am avut ocazia să testez un parfum fain, pe care sigur în voi savura până prin mai. Am avut ocazia să spun o poveste și, poate, am avut ocazia să ajut la promovarea unui proiect pentru care îi felicit pe cei de la Avon.

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.