Produsele noastre favorite de la Dodie România

Dodie România review

În momentul în care am primit emailul cu invitația de a testa produse franțuzești pentru bebeluși am fost ușor șocată și super încântată. Șocată pentru că nu mă așteptam, sincer, să îmi propună cineva o colaborare pe partea de bebe, deși am acest minunat copil care este Ava și mă cam mândresc cu ea pe internet. Și super încântată pentru că produsele franțuzești, în general, sunt produse super bune, deci așteptările mele în ceea ce privește brandul Dodie au fost, din start, ridicate to say the least.

După un scurt schimb de emailuri, m-am bucurat să primesc acasă un pachet cu produse Dodie dintre cele mai variate. A așteptat el vreo 2 zile nedeschis pentru că am vrut să fac un unboxing ca la carte care să fie disponibil pe youtube pentru cei ce preferă această rețea, dar și pentru a-mi fi mai simplu acum să fac recenzia deoarece nu mai trebuie să scriu primele impresii, pot să vi le arăt direct:

Acum să trecem la motivul principal pentru care sunteți aici și să vă spun cum sunt produsele Dodie și dacă își merită (sau nu) banii.

Preferatele noastre

După cum ați văzut, am primit destul de multe produse și am avut suficient timp să le testez și să îmi formez o părere. Înainte să vă spun care au fost favoritele mele, trebuie să subliniez faptul că toate produsele Dodie sunt super eco friendly, biodegradabile sau reciclabile și, în cazul celor de unică folosință, create din materiale organice. Mai mult, acestea sunt produse sigure pentru copii foarte mici, nou născuți, deci dacă pregătiți acum valiza de maternitate produsele Dodie sunt exact ceea ce aveți nevoie. Ca să nu mai spun că dacă citiți până la final acest articol veți găsi și un cod de reducere de 10% pentru toate produsele Dodie pe purio.ro.

Revenind la subiect, ce ne-a plăcut cel mai mult de la Dodie. Păi favoritul Avei a fost în mod clar iepurașul pentru dentiție. Încă de la început și-a înfipt gingiile în el. Este super ergonomic și foarte ușor de ținut în mânuțele ei mici. Este super ușor de ros. O liniștește imediat. E foarte, foarte simplu de spălat și de sterilizat și mi se pare super ok ca și preț.

Dodie românia

Preferatele mele, pe lângă iepuraș care e mega cute și super instagramabil, au fost 3 produse. În primul rând, Crema de spălare relipidantă pentru piele atopică a fost vis. Ava se confruntă de ceva timp cu problema asta și a început să aibă ceva erupții pe piele. Sunt conștientă că au existat mai mulți factori care au contribuit la ameliorarea situației, inclusiv o schimbare în dieta mea, dar cred cu tărie că și crema aceasta de spălare de la Dodie a ajutat-o mult. Produsul este absolut genial: fără săpun, fără parfum, hipoalergenic. El curăță super delicat pielea și poate fi folosit încă de la naștere. Vin într-un tub de 450 ml care are pompiță ceea ce îl face extrem de ușor de folosit. Cât despre preț, eu consider că își merită banii și are un raport super bun calitate/preț.

Mi-au plăcut la nebunie și vă recomand din suflet și servețelele lor umede. Știu, probabil vă gândiți că sunt ușor sărită. Șervețelele umede sunt șervețele umede și oricare sunt bune. Și eu gândeam așa… până să o am pe Ava. Acum nu mai sunt de acord cu această idee. Mai ales după câteva experimente nereușite, vreau să vă spun că pentru ea am găsit, până acum, doar 3 mărci de șervețele umede care să îmi placă, iar Dodie este una dintre ele. Nu vă voi înșira aici lunga listă de calități pentru că le găsiți la ei pe site și toate sunt adevărate, însă vreau să subliniez esențialul: aceste șervețele umede sunt biodegradabile, nu au parfum, au consistența perfectă pentru a curăța bebelușul din cap până în picioare și pot fi folosite încă din prima zi de viață a acestuia. Da, ca și preț sunt peste prețul pieței, însă consider că beneficiile pe care le oferă merită prețul. Adică eu, înainte, foloseam 2-3 șervețele umede la o schimbare de scutec. Cu Dodie folosesc doar un singur șervețel dacă nu este și ceva poop la mijloc.

Dodie România

Un alt produs absolut genial de la ei este Balsamul calmant pentru alăptare. Acest produs nu este destinat bebelușilor, ci mamelor, dar a fost mai mult decât binevenit. Alăptatul nu e treabă ușoară, cel puțin nu când vine vorba de Ava. Și hai că acum e cum e, dar la început am crezut că mă nenorocește. Mameloanele mele erau varză. Ce nu aș fi dat să am atunci un balsam din acesta de la Dodie… dar mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Deci acest balsam e alternativa vegetală pentru lanolină, produsul pe care îl recomandă doctorii pentru mameloanele sensibilizate în urma alăptării. Este extrem de fain și super eficient. Deși are doar 40 ml, nu este nevoie să folosești mult produs, deci te ține, nu glumă ceea ce îl face super ok ca și raport calitate preț. Pentru mine a fost life changer și cred că la fel va fi și pentru voi.

Restul produselor, pe scurt, plus ceva concluzii

Să nu credeți că dacă am vorbit așa mult despre aceste produse doar ele ne-au plăcut. Nici vorbă! Doar că acestea au fost super favoritele noastre. În rest, biberoanele și tetinele sunt super faine și Ava le-a acceptat fără probleme. Cu suzeta nu s-a împăcat, dar asta e partea a doua. Ea oricum e foarte mofturoasă la capitolul suzete. Pad-urile pentru sâni sunt foarte delicate cu pielea și mi-au plăcut la nebunie. Dischetele de bumbac și bețișoarele de urechi sunt din bumbac bio și biodegradabile, deci cea mai bună opțiune pentru noi și pentru planetă. Și sper că nu am ratat nimic altceva.

Dodie România

Ideea de bază este că mi-au plăcut extrem de mult produsele Dodie și vi le recomand cu tot dragul. În plus, pe purio.ro găsiți și o listă super utilă cu geanta de maternitate, mai mult decât binevenită dacă alegeți să nașteți într-o maternitate de stat.

Și acum, surprize și cadouri :D. Dacă folosiți codul ANDRA10 pe purio.ro aveți 10% reducere pentru toate produsele Dodie. Sper că veți profita de acest cod și că vă veți bucura, alături de micuții voștri, de aceste super produse franțuzești.

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.