3 ținute casual Bonprix pentru 2022

ținute casual Bonprix

Long time no dressing up :))). Știu. Oricum scriu rar. Aranjatul este și mai rar. De obicei mă îmbrac cu ce dă Dumnezeu, la repezeală. Să fie ușor de luat pe mine, ușor de schimbat. Dar uneori, doar uneori, pot să îmbin utilul cu plăcutul, iar la ultima comandă plasată pe site-ul Bonprix am găsit câteva piese care s-au dovedit mai mult decât mă așteptam eu. De-asta pot azi să vă povestesc despre 3 ținute casual Bonprix pe care sigur le vom purta mult și bine în 2022. Și nu, pluralul nu vine de la personalitățile mele multiple, dar pentru a descoperi explicația vă invit să citiți în continuare.

Rochia pe care nici nu plănuiam să o comand

Rochia asta chiar nu plănuiam să o comand. Nici măcar nu mi-a sărit în ochi în timp ce navigam pe site decât în ultimul moment când căutam un produs redus cu care să îmi completez comanda. Așa am dat peste această rochie, care nu era redusă și de la ea am dat peste rochia mea. Am citit foarte rapid descrierea. Am concluzionat că pentru 47 de lei cât venea cu reducere este ok și am zis că asta e. Nici prin gând nu mi-a trecut că va fi piesa mea favorită din toată comanda.

Rochia este super comodă, realizată din bumbac. Datorită materialului și a printului nu este deloc pretențioasă, iar pentru mine în momentul de față acest lucru este crucial. Ava este la faza în care are băluțe tot timpul aproape, molfăie tot ce prinde și mai scuipă și laptele uneori. Deci o rochie pretențioasă chiar nu își are locul în garderoba mea momentan. Din fericire, nu este cazul acestei rochii.

Deja am purtat-o de mai multe ori. Merge perfect cu bocanci, dar și cu pantofi sport. Eu am ales o mărime o idee mai mare decât aș fi avut nevoie, dar ea are elastic în talie, deci acest lucru nu este neapărat vizibil. Îmi dă un aer cool fără prea mare efort. Se potrivește cu multe dintre pălăriile mele. Și presimt că va fi piesa mea go to pentru toată primăvara aceasta.

ținute casual bonprix

Treningul pijama

A doua piesă aleasă a fost un trening pe care l-am urmărit o perioadă înainte să decid să îl comand. Din păcate, acesta nu a fost exact cum mă așteptam, însă nu a fost nici o dezamăgire totală. Ce mi-a plăcut mult la el este materialul. E un trening foarte moale și extrem de comod. Poți să dormi cu el pe tine fără să te curme, să te strângă sau să te țină în orice fel. Însă marea lui problemă este că materialul acesta minunat este foarte subțire, deci și foarte transparent.

Evident, pe acasă pot purta treningul fără nici un fel de problemă. Hanoracul îl pot purta chiar și în oraș. Pantalonii, în schimb, sunt o idee mai problematici. Dacă am o bluză mai lungă, care îmi acoperă fundul, pot să ies cu ei din casă. În caz contrar, nu prea las multe imaginației :)))).

Punând în balanță plusurile și minusurile, sincer nu regret că l-am achiziționat. Până la urmă principala mea cerință de la aceste două piese, să fie comode pentru statul în casă, este îndeplinită. Deci nu mă pot plânge.

ținute casual bonprix

Salopeta pentru Ava

Ultima mea alegere pentru această comandă în colaborare cu Bonprix nu a fost pentru mine, ci pentru Ava. Cum ea a crescut destul de mult și mai avem ceva zile de iarnă în față, am decis să mă uit peste secțiunea de bebeluși și să îi comand această salopetă. Mi-a plăcut mult faptul că era impermeabilă. Mi-a plăcut și mai mult printul pentru că, sincer, mi se cam acrise de toate salopetele ei roz și mi-a plăcut că arăta ceva mai baggy în poze.

În realitate, salopeta s-a dovedit mult peste așteptările mele. Materialul e super rezistent și pot șterge exteriorul cu șervețele umede fără nici un fel de problemă atunci când scuipă Ava pe ea :))). Apoi, ea este mai încăpătoare decât îmi închipuisem, deci pot să îi dau și haine ceva mai grosuțe pe sub salopetă dacă vreau. Ca să nu mai spun că o poartă deja de mai bine de o lună și nu dă nici un semn că îi va rămâne mică până la finalul primăverii.

Să mai spun că o poartă zilnic și a purtat-o la munte și nu i-a fost frig niciodată? Cât despre faptul că e super cute îmbrăcată cu ea cred că e de la sine înțeles :D.

ținute casual bonprix

Acestea sunt cele 3 ținute casual Bonprix de care ne-am bucurat în ultimul timp. Cred că am ales foarte bine și trebuie să le mulțumesc celor de la Bonprix pentru că m-au ales ca și parte din programul Bonprix Bloggers și de data aceasta. Care e ținuta voastră favorită?

Untold 2018

P.S. Unboxingul pentru aceste ținute casual Bonprix îl găsiți în episodul 6 din seria Un an din viața noastră.

P.P.S. Dacă sunteți curioși cum a început colaborarea cu Bonprix, aruncați o privire chiar AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.