Prima mea petrecere de Crăciun la firmă

Aseară firma a organizat pentru noi, albinuțele muncitoare, petrecerea de Crăciun. După multe discuții și consultări, s-a hotărât ca petrecerea să se organizeze la sediul firmei, în sala de conferințe. Eu una n-am avut nici o problemă cu asta, ba chiar pot spune că mi-a plăcut mai mult așa. A fost mai intim, până la urmă. Dacă am fi mers într-un club, erau o grămadă de oameni în jurul nostru și chiar nu ar fi fost ok.

Așa, am avut muzică bună, mâncare din belșug, băutură la fel, ce puteam cere mai mult? Și, cel mai bine, nu era fum de țigară deloc.

La început am avut niște super emoții, mai ales că puțini dintre colegii mei de birou au venit efectiv. Mă tot gândeam că ce o să mă fac dacă nu o să danseze nimeni? Sau dacă nu o să am cu cine vorbi?

Dar, după cum s-a dovedit, nu aveam de ce să-mi fac griji. Toată lumea a fost super drăguță, super sociabilă. Au dansat, au povestit. Nu mi-a venit să cred cât de dezghețați pot fi oamenii. Nu mi-a venit să cred cât de dezghețați pot fi programatorii :)). Întotdeauna am avut o părere foarte clară despre oamenii care au meseria asta. Și credeți-mă… sociabil și extrovertit nu intra deloc în descrierea pe care eu o aveam în cap :)).

Și am avut parte și de o super surpriză. Noi am zis că ne facem cadouri unii altora. Am tras la sorți și după ce bradul a fost împodobit, am pus toți cadourile sub el, ca să le desfacem la petrecere. Când am ajuns seara, surpriză, nici urmă de cadouri :-O. Eu eram… WTF? Mă pun, mă uit mai bine în pom și văd agățat un bilet. Nu mai țin minte tot ce scria, nu i-am făcut nici poză din păcate, dar ideea era că Moșu ne-a furat cadourile și urma să ni le aduca mai târziu dacă îi cântam :)).

La un moment dat, pe la vreo 10, a venit și Moșu, cu ajutoarele lui. Ne-a ținut pe fiecare pe picior, ne-a pus să-i spunem o poezie sau să-i cântăm, după care ne-am dat cadoul ce ni se cuvenea. Pe lângă o pungă mare, am mai primit și un cadou de la firmă, pe care plănuiesc să-l fructific cât de curând la Mall :)).

Voi ce-ați făcut vineri seara?

Christmas tree
Bradul nostru

 

Cadouri
Cadourile mele 😀

 

6 thoughts on “Prima mea petrecere de Crăciun la firmă

  1. vienela says:

    Sa mai spui ca nu esti norocoasa! A venit si mosul, ai descoperit ca ai colegi simpatici (chiar si programatorii), te-ai simtit bine.
    Eu am lucrat in general la firme mici, unde petrecerile insemnau o iesire la restaurant. Acum petrec doar cu familia.

    • Andra says:

      Un tip i-a cumparat la o fata niste dragoni din aia super urati de la Feng Shui, asta dupa ce toata lumea din birou i-a zis sa-i ia bratari pentru ca alea ii plac :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.