Post November Notes 3.0

November Notes 3.0

Alin spune că suntem obsedate de numere: 3.0, 2.1. Dar, după cum menționa și Alex Hreniuc în prezentarea sa de la November Notes 3.0, numerele vând. Oamenilor le place să vadă un număr acolo. Paradoxal că spun asta, nu? Când eu nu prea am articole cu 7 sfaturi de viață sau 5 motive să bei ceai negru. Dar omul cât trăiește învață. Și măcar în recenziile de carte am introdus numerologia. Ceea ce este totuși ceva.

Stați că am deviat :))).

Cum de a apărut și November Notes 3.0?

Pentru că oamenii au cerut evenimentul :))). De aici și The Power of Community. La primul blogmeet din toamnă, toată lumea era… Și faceți November Notes? Când e November Notes? Moment în care am realizat că… nu prea avem de ales practic :))). Pentru că reticența venea din nesiguranța noastră că oamenii vor participa. Dacă ei au cerut evenimentul, cum puteau să nu participe?

Așa că ne-am pus pe trimis mailuri, sunat și organizat chestii. Ne-am stresat. Ne-am mutat :))). A fost o adevărată aventură. Dar faptul că Alin s-a alăturat echipei a făcut lucrurile mai ușoare. Știți și voi cum e la chestii de genul acesta. Fiecare vine cu un anumit set de abilități și cunoștințe (aici să înțelegeți oameni). Și cu cât echipa, ca și entitate, are mai multe abilități și cunoștințe, cu atât face treaba mai ușor, mai repede și mai bine.

November Notes 3.0

Speakerii

Pentru ediția 3.0 a November Notes in Social Media, am vrut să arătăm puterea oamenilor de a strânge comunități în jurul lor. Așa că am avut nevoie de speakeri pe măsură. Ne-am dorit oameni implicați, care au adus schimbări în ceea ce făceau. Am vrut să fie oameni pasionați, care înțeleg cât de importantă este comunitatea ce se strânge în jurul lor. Și, neapărat, trebuiau să fie modele, astfel încât participanții să se simtă inspirați. Am vrut ca oamenii să plece de la November Notes convinși că pot să mute munți.

Cine ne-a ajutat?

În primul rând, oameni din comunitatea locală, care au răspuns prompt și cu entuziasm propunerii noastre. Trebuie să îi mulțumesc lui Alex Hreniuc, pentru că ne-a împărtășit din secretele meseriei lui și a deschis ochii tuturor asupra posibilităților pe care un blog de travel le aduce.

Trebuie să îi mulțumesc și Andreei Iager Tako. Ea și-a făcut timp pentru a ne vorbi despre două festivaluri care au redefinit Timișoara: Plai și JazzTM. Dar și despre Ambasada, unul dintre polii culturali ai orașului. Și să nu uităm de Lumen, un proiect ce nu ar fi putut fi realizat fără comunitatea locală pentru că nu există nici o trupă de teatru/dans suficient de mare pentru a-l pune în scenă.

Prima sesiune a încheiat-o Tinu Vidaicu. Lui trebuie să îi mulțumesc pentru sinceritate, pentru muzică și pentru buna dispoziție. Iar timișorenii îi mulțumesc pentru Epic.

Din București, cu dragoste!

În a doua parte a programului nostru, am invitat persoane din București, speakeri foarte cunoscuți, susținuți de zeci de mii de oameni. Georgiana și Marian Ionescu au vorbit despre content și campanii. Având în vedere istoricul ambilor în agenții și faptul că Marian a făcut peste 1000 de vloguri pe vremea când făcea daily vlog, cred că înțelegeți exact de ce i-am ales ca și speakeri. Iar inputul lor a fost extrem de interesant și de instructiv.

Apoi, Andreea Balaban a avut o discuție extrem de onestă, în stilul caracteristic, cu publicul. Aceasta a durat mai bine de o oră, deci putem spune că oamenii au fost foarte încântați de prezența sa și toate informațiile pe care li le-a oferit.

November Notes 3.0

Voi sunteți BloggingTM!

Când au loc evenimente de genul acesta, avem tendința să ne concentrăm pe speakeri, pe parteneri, pe ceea ce avem de făcut și, de multe ori, uităm de public. Ei bine, cred că este momentul să le mulțumesc bloggerilor și vloggerilor timișoreni care au participat la eveniment. Dar și oamenilor care nu activează în acest domeniu și au ales să fie alături de noi.

Susținerea voastră, cuvintele de încurajare, entuziasmul și tot ce ați postat despre November Notes 3.0 sunt neprețuite. Și imboldul de care aveam nevoie pentru a merge mai departe cu acest proiect. Iar pentru asta, vă mulțumesc din suflet!

November Notes 3.0

Partenerii

Bineînțeles că nu am cum să omit partenerii evenimentului. Fără ei, chiar nimic nu ar fi fost posibil. Și gândiți-vă că unii dintre ei ne sunt alături de la început.

Cine ne-a sprijinit?

Iar pe partea de media, nu am cum să uit West City Radio și TVR Timișoara. Dani, Roxana, Tania, you rock!

Cum sunt eu post November Notes?

Puțin obosită, puțin mai relaxată, puțin stresată, the usual :))). Nu pot spune că m-am schimbat foarte tare. Dar sunt puțin mai dornică să fac mai mult. Am multe planuri pentru blog. Am multe idei pentru BloggingTM. Am o mare de gânduri, dorințe și speranțe.

Dar cred că trebuia să încep prin a spune că sunt mulțumită. Chiar extrem de mulțumită! Pentru că November Notes 3.0 a ieșit mult peste așteptările mele. Pentru că mi-am dat seama că, așa încet, aducem o schimbare și în comunitatea din oraș. Iar acest sentiment este priceless.

November Notes 3.0

Voi cum sunteți? Ați fost la eveniment? Care au fost momentele voastre preferate? Și ce ați vrea să fie diferit în anii următori?

Aștept răspunsurile voastre în comentarii.

Untold 2018

4 thoughts on “Post November Notes 3.0

  1. alin says:

    am fost la eveniment…nu prea am avut de ales, dar ma bucur foarte mult si mai mult ma bucur ca #novembernotes (si atat) de anul acesta, a iesit foarte bine si comunitatea a fost alaturi de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.