Pink Valetine

blogu lu andra

O sa incep prin a mentiona ca pentru mine tot weekendul a fost Valentine’s Day :)). In primul rand pentru ca l-am petrecut cu Flavius. In al doilea rand, am tot primit cadouri.

Cum nu am avut nici un plan foarte special de Valentine’s Day, am decis sa mergem macar la film. Nu de alta, dar amandoi vroiam sa vedem Deadpool, deci nu puteam gasi ocazie mai buna :))). Pentru ca este o poveste de dragoste super draguta… printre altele (dar despre asta mai tarziu).

Si ca sa fie rasfatul complet, Flavius a avut grija sa ma aprovizioneze cu tot ce tata imi spune sa evit: Red Bull, gogosi, inghetata, nachos si Cola :)).

Si asa am ajuns sa fiu mega surprinsa si am dezvoltat o mica fixatie pentru placutele roz din baia din mall de la Deva. Era geniala! Nu am putut sa ma abtin sa nu imi fac poze, pitzi style :))). Si regret ca nu am fotografiat si pe acolo, utilitatile. Vreau si eeeeu asa baie <3 <3 <3.

Poze cu Flavius nu am pentru ca el este mai camera shy si inca trebuie sa se obisnuiasca with the blogger lifestyle :))). Dar este in training si merge destul de bine 😀 (dupa cum puteti vedea pe Instagram @andrac4).

Bluza este noua, roz, de la C&A, primita cadou :)))) and I love it. Ceasul este de la Cluse, il gasiti pe elefant. Daca mai sunteti curioase de ceva, ma intrebati. De machiat nu am mai avut timp pentru ca am facut un mic Internet training cu parintele de la Salas :)).

Deci… a fost un weekend super. De ce a trebuit sa ma intorc? :-S

Pupici!

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.