My Valentine

Trebuie sa aveti rabdare cu mine anul acesta pentru ca este o premiera. Nu am fost niciodata hater de Valentine’s Day, dar nici nu aveam nici o treaba cu Ziua Indragostitilor. De fapt, toata viata mea, am avut doar 2 zile de 14 februarie mai iesite din comun:

1 se petrecea prin clasa a VIII-a, cand eram indragostita pana peste urechi, in secret, de Marian. Si pe nepusa masa, de 14 februarie, am dat nas in nas cu el si am iesit la suc. A fost singura noastra iesire, dar cat m-a tinut iubirea puerila, a fost sus pe piedesta.

2 a fost acum cativa ani. Deja aveam, teoretic, mai multa experienta cu iubirea, dar la fel de putina minte :))). Si o pasiune pentru tot ce inseamna imposibil. Deci aveam un prieten bun pe care il mai vedeam si in alta lumina… in functie de pozitia astrelor :))). Si vroiam sa merg la nu mai stiu ce expozitie, iar el s-a oferit sa vina cu mine, fix de Valentine’s Day. Am fost extaziata vreo 2 ani. Mi-a trecut :))).

Un iubit propriu-zis nu am avut pana acum in aceasta perioada, asa ca va dati seama ca sunt foarte curioasa cum o sa fie. Probabil o sa fiu din aia care isi posteaza cadoul pe Facebook (daca il primesc :)))). Si evident ca am si eu o surpriza pentru Flavius 😀 (because I love making presents). Dar pana la acel moment trebuie sa mai si ajung acasa.

Deci urati-mi drum bun si ne auzim duminica… luni :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.