Deadpool

WOOOOW!!!

Cum sa va spun? Filmul acesta este genial. Si nu o spun doar eu. O spun cele 125 de MILIOANE de dolari pe care i-a facut in… prima saptamana.

Ryan Reynolds este GENIAL! Joaca atat de bine. E funny, e bad ass, e atat de buuuun (pana la o anumita parte :))), iar autoironia este… neasteptata and completly refreshing :D. Habar nu aveam la ce sa ma astept cand am decis sa vedem filmul, dar eram sigura ca nu o sa fiu dezamagita. A fost cam sangeros si yacky, dar a meritat. Am ras o gramada. M-am emotionat. Mi-a venit sa plang. Si totul s-a terminat cu bine. Dragostea a invins, chiar daca el era tot semi-bubos :D. Se pare ca nu poti trai vesnic decat daca esti urat :))).

Povestea?

Wade este rau, dar bun. O cunoaste pe Vanessa, la fel de distrusa ca si el. Traieste un an minunat, dupa care afla ca o sa moara de cancer. Accepta sa participe la ceva experiment secret, dar de fapt devine cobai pentru cel mai bunoooooc raufacator that ever lived, Francis (Ed Skrein, pe care il stiam din ultimul Transporter si care e mega hottie <3). Asa ajunge nemuritor si super urat. Iar ca sa se razbune si sa se vindece, trece la casapirea raufacatorilor. Lucrurile degenereaza. Apare un urias de otel, ceva Hulk feminin si fetita nucleara. All good things :))). 

Nu va mai spun nimic. Mergeti neaparat la film!

Pupici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.