Persil Deep Clean într-o nouă campanie Buzzstore

persil deep clean

Nu pot spune că mă dau în vânt după splătatul hainelor. Da, îmi plac la nebunie hainele curate, parfumate. Îmi place mirosul lor atunci când sunt la uscat în casă, dar și atunci când vântul adie printre ele în timp ce se usucă în grădină. Îmi place să le văd imaculate, dar nu îmi place să spăl. Pentru că spălatul implică efort. Sau cel puțin implica.

Era curățării în profunzime

Adevărul este că nu știu cum aș fi supraviețuit dacă nu aveam o mașină de spălat automată. Habar nu am ce aș fi făcut dacă trebuia să stau, zi de zi, să frec hainele cu mâna, să le las la înmuiat cu orele. Cred că treceam la haine de unică folosință și aia era :)))) =)))).

Din fericire, epoca spălatului de mână a trecut de ceva timp. Acum ne bazăm pe tehnologie pentru a ne curăța hainele. Avem mașini de spălat performante cu o grămadă de programe, unele despre care nici măcar nu știm exact ce fac. Dar, poate mai important, avem detergenți performanți care curăță în profunzime, fără a fi nevoie să ne batem capul prea mult, iar unul dintre cei mai buni este Persil Deep Clean.

Noua formulă Persil a fost creată utilizând o tehnologie unică de curățare în profunzime ceea ce înseamnă îndepărtarea mai eficientă a petelor dificile, dar și prospețime îndelungată. În plus, această formulă este eficientă pentru a spăla rufele chiar și la temperaturi foarte joase, cum ar fi 20 de grade.

persil deep clean

Chiar face el toate acestea?

Ei bine, în ultimele săptămâni am testat atât formula gel a lui Persil Deep Clean, cât și capsulele. Le-am testat utilizând mai multe programe ale mașinii mele de spălat, dar și ale mașinii mamei mele. Le-am testat cu și fără balsam suplimentar, pe haine transpirate, murdare de iarbă, dar și pe pătura plină de tot ceea ce 3 pisici lasă în urmă, în condițiile în care nu înțeleg care este rolul litierei în micul lor spațiu. Și, de fiecare dată, negreșit, rezultatele au fost pe măsura așteptărilor.

Adevărul e că aveam așteptări mari. Vorbim despre Persil aici. Cine nu a auzit despre Persil? Cine nu a văzut reclamele? Cine nu a văzut prețul, până la urmă, care, de multe ori, spune ceva despre un produs. Și spune numai de bine atunci când raportul calitate-preț este cel dorit și așteptat, ceea ce se întâmplă și în cazul lui Persil.

Am divagat.

Ideea este că am testat și tot testat noul Persil Deep Clean și am fost foarte mulțumită de rezultat. Hainele rămân, de fiecare dată, impecabil de curate. Parcă și șosetele sunt mai curate decât erau înainte, iar asta spune ceva având în vedere de câte ori ne plimbăm desculți prin casă și cam cum arată, în general, tălpile șosetelor, oricât am încerca să le păstrăm curate (cât de cât). Totuși, dacă ar fi să îmi aleg preferatul, trebuie să optez pentru formula gel și nu pentru capsule. Mi se pare că gelul este o idee mai eficient. Bineînțeles că s-ar putea ca totul să fie doar în capul meu. Amândouă produsele curăță foarte bine, până la urmă.

viața casnică

Beneficii pentru mediu

În afara faptului că face o treabă așa bună la curățarea hainelor, ce-mi place la noul Persil Deep Clean este faptul că e foarte prietenos cu mediul înconjurător și toți ar trebui să ne orientăm spre produse de acest gen. Datorită faptului că permite spălarea hainelor la temperaturi joase, Persil contribuie la un consum redus de energie în timpul acestei activități. În plus, ambalajul produsului este realizat cu o cantitate redusă de plastic, ceea ce contribuie semnificativ la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Nu în ultimul rând, bidonul de Persil Deep Clean gel este reciclabil, iar învelișul capsulelor este 100% solubil în apă.

Bineînțeles, bidoanele nu se reciclează singure. Aici intervenim noi, consumatorii, care trebuie să ne facem datoria față de mediul înconjurător, alegând produse eco friendly, reducând cantitatea de plastic pe care o consumăm și reciclând atunci când aceasta rămâne singura opțiune.

persil deep clean

Impresii la final de campanie

Mai este foarte puțin și campania Persil Deep Clean, pusă la cale de Ask Team Clean și Buzzstore se finalizează, iar eu nu pot să mă bucur mai tare pentru că am avut ocazia să particip la ea. Persil face exact ceea ce promite, îndepărtând pete și lăsând hainele parfumate și igienizate. Dar nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. Este suficient să încercați oricare dintre variantele Persil disponibile în magazine, în cantități mai mici sau mai mari, pentru a vă convinge.

Untold 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.