Parfumuri de Valentine’s Day pentru ea și pentru el*

Valentine's Day

Da, este februarie, luna iubirii, iar eu habar nu am ce să îi iau lui Flavius cadou. Dar m-am gândit că ajutându-vă pe voi să decideți, poate karma mă va ajuta pe mine să decid :D. Iar cum cei de la Douglas m-au provocat să găsesc produsul meu favorit pe site-ul lor, totul a venit mănușă. Valentine’s Day, I am ready!

De ce un parfum de Valentine’s Day?

Știu, sună a clișeu: parfum de Valentine’s Day. Cel mai ușor cadou de cumpărat, nu? Și cel mai banal. Dar chiar este? Pentru că un parfum spune foarte multe despre o persoană. Vorbește despre el la fel de mult ca și hainele. Este o persoană discretă, care nu dorește să iasă în evidență? Sau este o persoană exuberantă, care vrea să fie văzut cu orice preț? Mai mult, faptul că poți alege un parfum potrivit pentru persoana pe care o iubești spune multe despre relația voastră. Despre cât de bine îți cunoști partenerul pănă la urmă.

Deci da. Un parfum de Valentine’s Day este o idee super bună. Mai ales dacă vorbim despre un parfum statement, pe care, poate, în mod normal, nu l-ar achiziționa pentru el. Sau, în cazul fetelor, dacă vorbim despre un parfum care mai are și cel mai cute ambalaj, perfect pentru pus pe Insta :D.

Pentru el

Când vine vorba despre parfumuri pentru bărbați, recomandarea mea este 1 Million al lui paco Rabanne. Știu, au fost câteva meme-uri nu tocmai drăguțe ce îl aveau în centrul atenției, însă acest parfum este mai mult decât ambalajul (care oricum arată super fain).

Acesta este parfumul pe care Flavius îl poartă atunci când ieșim sau la evenimente și eu i l-am făcut cadou tot de Valentine’s Day acum… 2 ani? Atunci l-am cadorisit cu varianta de numai 50 ml deoarece nu eram sigură că va fi pe placul lui. Eu deja îl adoram deoarece este un parfum foarte fresh și foarte masculin. Ei bine, Flavius s-a împăcat atât de bine cu el încât anul trecut, de ziua lui, i-am cumpărat varianta de 100 ml.

Și uite așa, fără să vrea neapărat, s-a trezit cu un parfum semnătură. Evident că în viața de zi cu zi (adică la muncă) nu folosește 1 Million, însă pentru momentele speciale, sincer, nu cred că îl va schimba prea curând.

Pentru ea

Când vine vorba de parfumuri feminine, treaba se complică. Ceea ce este normal până la urmă. Suntem femei. Suntem complicate :)))). Așa că recomandarea mea (după ce am analizat muuuuuult problema) este Hugo Women Extrem de la Hugo Boss.

Am descoperit destul de recent acest parfum și nu mi-e rușine să recunosc faptul că inițial parcă nu mi-a prea plăcut. Era o idee prea dulce pentru mine și, cumva, masculin. Trăsătură pe care cred că o are de la notele de ceai negru. Dar nu sunt expertă, deci nu vă pot spune cu o certitudine de 100%.

Cum am decis să îl achiziționez atunci? Pentru că este genul acela de parfum care inițial te amețește, după care te învăluie în cea mai plăcută aromă. Este genul acela de parfum care spune Hey! Sunt aici. Uită-te la mine! Și eu aveam nevoie de genul acela de parfum. Poate și tu ai nevoie.

De ce este cadoul perfect pentru Valentine’s Day? Pentru că Hugo Women Extrem se potrivește și femeilor care preferă parfumurile mai dulci, dar și celor ce preferă parfumurile mai fresh. Nu mă întrebați cum au reușit. Nu sunt parfumier. Dacă ajung vreodată într-un laborator de parfumuri, voi documenta întregul proces, însă acum trebuie (a.) să mă credeți pe cuvânt sau (b.) să testați pur și simplu.

Spor la cumpărături online

Upsy. M-am cam lungit. Și vă place că am scris mai mult când a venit vorba despre parfumul meu decât despre parfumul lui Flavius, nu? Ei bine, se mai întâmplă :D. Ceea ce trebuie să rețineți că atât 1 Million cât și Hugo Women Extrem se găsesc pe douglas.ro și dacă le comandați acum, sigur vin până de Valentine’s Day.

*Deși experiențele sunt personale, acest articol este un advertorial și vă mulțumesc pentru că l-ați citit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.