Outlander

Dacă şi voi sunteţi ca şi Oana, nu o să vă bucuraţi deloc să auziţi despre un serial proaspăt apărut, din care au ieşit 9 episoade, iar continuarea vine abia în aprilie :D. Dar mie mi-a plăcut atât de mult acest serial, încât am zis că este cazul să vă povestesc despre el.

Filmul este puţin porno, în genul Game of thrones, dar asta nu mă mai miră. În ultima vreme sexualitatea este mai mult decât prezentă în majoritatea filmelor ce abordează teme istorice sau cu aer istoric, deci nu mă puteam aştepta ca un film a cărui acţiune se desfăşoară în Scoţia începutului de secol XVIII să fie pudic şi lipsit de scene mai mult sau mai puţin explicite în materie de sex :))).

Trecând peste sex, filmul este genial. Îmi place la nebunie cum joacă eroina, Caitriona Balfe, e absolut genială. Îmi place cum arată şi cum vorbeşte şi totul în legătură cu ea. E aşa albă şi cu părul aşa de creţ :))). Sună de parcă sunt puţin nebună? :))) Îmi pare rău, dar când o să o vedeţi o să vă daţi seama că am perfectă dreptate.

Şi îmi place şi de Jamie (Sam Heughan) <3. He’s so dreamy <3<3<3. Aş vrea şi eu un războinic aşa ca el să îmi apere onoarea :)).

Probabil dacă vă spun că pe tipul rău îl detest deja dau în cliche, nu? :))) Dar aşa este. Mi se pare că pentru acest film nu ar fi putut alege mai bine actorii oricât s-ar fi străduit. Aş vrea să citesc şi cartea, doar ca să văd în ce direcţie merge povestea. Până atunci, însă, rămân la film.

Să vă spun totuşi despre ce este vorba, nu?

Claire Randall este infirmieră de război şi, după terminarea celui de-al doilea Război Mondial, pleacă împreună cu soţul ei în Scoţia, pentru a se regăsi. Aici însă, reuşeşte să călătorească prin timp, până în 1743, unde trebuie să se adapteze unei lumi necunoscute, pentru a putea supravieţui.

Mie despre film mi-a povestit Adriana, căreia vreau să îi mulţumesc pentru sugestie şi pe care vreau să o rog să nu se sfiască şi să-mi mai spună :))).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.