A walk among the tombstones

Uneori am presimţiri în legătură cu filmele şi de cele mai multe ori intuiţia nu mă înşeală. Acesta a fost şi cazul filmului A walk among the tombstones, care mi-a plăcut încă din trailer şi care nu m-a dezamăgit. Totuşi, luând în considerare că în el joacă Liam Neeson, nu pot spune că mă mir că mi-a plăcut.

Adevărul este că filmul este foarte tare. Adică este brutal şi extrem de sângeros, povestea este destul de sinistră, cu oameni nebuni peste puterea cuvântului, dar foarte foarte fain filmat. Şi Neeson joacă absolut genial. I love him! Şi ca să vedeţi cât e de tare, o să vă spun că în tot amalgamul de orori, Scott Frank a reuşit să strecoare şi faze super amuzante. De unde le-o fi venit ideea să creeze un personaj ca şi TJ habar nu am, dar mi s-a părut că era cireaşa de pe tortul filmului.

Dar destul cu laudele, să vă spun povestea:

Matthew Scudder este un fost poliţist, devenit detectiv particular, care este angajat de un traficant de droguri pentru a afla cine i-a ucis soţia. Însă pe măsură ce investigaţia se desfăşoară, Scudder ajunge să descopere detaliile sinistre ale unei serii de crime care culminează cu o nouă răpire. 

Cam asta vă pot spune despre film pentru că nu vreau să stric surpriza. Şi cum abia a apărut în cinema, nu mai staţi pe gânduri şi mergeţi să îl vedeţi neapărat :D.

2 thoughts on “A walk among the tombstones

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.