November Notes in Social Media

Chiar dacă eu sunt la Brașov zilele astea, a venit momentul să vă vorbesc despre November Notes in Social Media, evenimentul la care trebuie să participați dacă sunteți pasionați de online.

blogu lu andra

Când am pus bazele Blogging TM 2.1 alături de Teodora eu mă gândeam doar la o comunitate și la toate activitățile drăguțe pe care le puteam avea alături de oameni care să îmi împărtășească pasiunea pentru scris. Mă gândeam cum avem să redescoperim noi Timișoara și cât o să fie de drăguț să facem asta în fața unui public din ce în ce mai mare. Și, evident, mă gândeam că poate, cumva, o să apară și unele schimbări în orașul nostru pentru că toată lumea știe că în mulține stă puterea.

În nici un moment însă nu m-am gândit că la atât de puțin timp de la începerea acestei activități o să punem în mișcare o întreagă mașinărie pentru a putea, în 11 noiembrie, să ne bucurăm de experiența unor oameni mult mai bine pregătiți decat noi. Nici prin gând nu mi-a trecut că avem să o ascult pe Amalia Gaiță vorbind despre importanța vizualului în online, că Oana Barbu îmi va ține o lecție despre puterea brandingului, că Alexandra Giula îmi va da sfaturi cu privire la platforma pe care ar trebui să o folosesc sau că Manafu, dintre toți oamenii, se va întoarce la Timișoara pentru a ne sprijini inițiativa și a vorbi despre strategii în social media.

Totuși, lucrurile au pornit pe aceasta panta, am decis să ne implicăm 100%, am găsit surprinzător de mulți oameni care să ne ajute și numărătoarea inversă a început, după cum puteți vedea și pe site :)))).

De ce ar trebui să participați voi la această conferință?

1. Pentru că vorbitorii noștrii sunt persoane super calificate ce nu își dezvăluie cu una cu două secretele, dar o vor face în 11 noiembrie.

2. Pentru că sunteți pasionați de online și sigur vreți să aflați ce mai e nou în acest domeniu, iar în 11 noiembrie o puteți face.

3. Pentru că s-a putea ca în 11 noiembrie să vă vină exact ideea aceea pe care o căutați de mult timp pentru a o aplica în online și a trece de la statutul de simplu privitor, la influencer.

4. Pentru că s-ar putea ca în 11 noiembrie să vă cunoașteți următorul partener de afaceri.

5. Pentru că 11 noiembrie este momentul perfect să ieșiți din monotonie și să faceți ceva totalmente neașteptat, care poate o să vă deschidă ochii spre o cale la care nici nu visați acum.

Deci, dacă doriți să luați parte la evenimentul toamne în social media din Vestul țării, save the date:

11 noiembrie 2016

Ambasada

ora 15

Totuși, luați în considerare că locurile sunt limitate, deci trebuie să vă înscrieți pentru a vă asigura că al vostru este rezervat. Găsiți formularul aici!

See u there!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.