Monday frenzy

 

Astăzi am avut o zi nebună, nebună de tot. Muncă (evident!), plimbare prin Unirii, ceva shopping la noul meu magazin preferat de cosmetice, Lady Bio, pentru că aveam nevoie de o cremă de mâini mai bună decât ceea ce foloseam până acum. Doamna Daniela ,mi-a recomandat ceva super fain, cu aloe vera, de la Bioearth. Dar despre asta o să vorbim altă dată :))).

De la Lady Bio am plecat pentru a mă întâlni cu Dushky pentru a intra in posesia noului meu logo pus pe hârtie. Abia aștept să vedeți ce am pregătit pentru voi. Sper ca până la Crăciun să fie totul gata și să ne bucurăm de Noul An într-un format nou :D. Dar nici despre asta nu vorbim mai mult because I don.t want to jinx it :)))).

Seara am rezervat-o pentru family time, Alina & Flavius to be more precise. Am mers la mall (evident :)))), am mâncat bine și am ajuns într-un final la Miss Peregrine.s home for peculiar children. Filmul a fost fain, imaginația lui Tim Burton și-a spus cuvântul, însă eu am citit cartea și în afară de început și câteva personaje, cartea nu are nici o treabă cu filmul. În principiu, filmul este foarte ok, mai ales Eva Green o interpretează absolut genial pe Miss Peregrine, iar faptul că l-am văzut la Cinema City Shopping City Timișoara chiar a făcut experiența extraordinară. Totuși, ecranizarea nu este așa cum vedeam eu în capul meu cartea :))), ca să nu mai spun că au schimbat cu totul o eroină strong și pe poziție cu o Barbie plutitoare. Ce să fac dacă sunt puțin defectă și oamenii care aduc pe marile ecrane romanele mele preferate fac o treabă groaznică????

Acum este super târziu, în timp ce scriu asta, iar dimineață mă trezesc la 5. Deci trebuie să vă las.

Voi cum ați început săptămâna?

Pupici!

P.S. Au venit și invitațiile pentru concertele din 20 și 23 noiembrie de la Filarmonică organizate de Asociația Festivalul Baroc Timișoara. Yey!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.