Noua mea pasiune: Victoria’s Secret Fashion Show

Sursa

Linda e de vină că vă înnebunesc acum. Cu ea am văzut pentru prima dată un Victoria’s Secret Fashion Show (cel din 2012 mai precis) şi nu am avut mai nimic, până nu l-am văzut pe cel din 2013. Atunci am rămas super fascinată şi de atunci vreau să le văd pe toate.

Nu ştiu câţi dintre voi au văzut vreunul dintre aceste spectacole, dar vi le recomand din suflet.

Ce puteţi vedea într-un Victoria’s Secret Fashion Show?

– femei extraordinar de frumoase

– lenjerie superbă

– costume care mai de care mai fanteziste

– artişti cunoscuţi

– culisele unui adevărat spectacol

Mie îmi plac pentru că sunt foarte atent pregătite. Mi se pare atât de ciudat, dar şi de extraordinar, că există oameni care lucrează un an întreg pentru o singură seară. Pentru… jumătate de oră de spectacol… atât!

Şi spectacolul e foarte complex. Există diverse teme abordate în prezentarea lenjeriei, nu apar doar nişte fotomodele care defilează pur şi simplu în chiloţi pe acolo şi salut.

Iar îngerii sunt minunaţi. Bineînţeles că am preferatele mele, cum ar fi Adriana Lima, Karlie Kloss, Lily Aldridge, Miranda Kerr şi unele pe care nu le suport (cum e Alessandra aia. Mă disperă pur şi simplu faţa ei), dar nu ai cum să nu zici Jos pălăria! în faţa lor. Sunt femei care muncesc enorm de mult ca să arate cum arată. Unele dintre ele au născut copii şi totuşi sunt într-o formă mai bună decât 95% din populaţia feminină a planetei.

Acum, mi-aş dori tare mult să văd un asemenea spectacol live. Deşi, având în vedere pe cine am văzut în primul rând, probabil eu aş sta undeva la cucurigu şi mi-ar trebui un binoclu :)). Sau poate descopăr o comoară între timp :D.

Până atunci însă, mai am din urmă de văzut. Dacă decideţi să vă uitaţi sau aţi văzut deja, aştept păreri :P.

Sursa

Sursa

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.