Cercei

cercei andra

Cred că fiecare femeie are o mică obsesie ascunsă. Unele îşi cumpără pantofi cu nemiluita, altele au mai multe rochii decât sunt zile în an, eu în schimb ador cerceii. Da! Nu îi iubesc, îi ador!

Am şi alte accesorii, dar nici brăţările, nici inelele, nici măcar colierele nu îmi sunt aşa dragi cum îmi sunt cerceii.

La început îmi plăceau mici şi cât mai coloraţi. Eram mai copil pe vremea aia şi ce ştiam eu? Încă mai am tot felul de monstruleţi, steluţe, nasturi, zâne, fermoare, animăluţe şi nici nu mai ştiu câte alte forme. Îmi plăcea orice era colorat şi ieşit din comun. Cu cât păreau mai unicat, cu atât îmi plăceau mai mult.

Apoi, am început să mă atragă cercei din ce în ce mai mari. Am toate culorile şi toate formele, dar am început să am o slăbiciune pentru cerceii cu pene. Multă lume se uită la cerceii mei şi se miră cum pot să port aşa ceva, dar mie nu îmi prea pasă. Când am ocazia, primul lucru pe care mi-l cumpăr sunt cerceii. De fapt, cam în toate locurile în care am fost în vizită am încercat să îmi cumpăr cel puţin o pereche de cercei.

Bineînţeles că pasiunea mea nu a putut fi trecută cu vederea de nimeni dintre cei dragi mie. De fapt, mai toată lumea dacă vrea să îmi cumpere accesorii, îmi cumpără cercei. Probabil aşa am ajuns să am peste 50 de perechi de cercei (şi nu exagerez).

Şi, ca lucrurile să fie din ce în ce mai frumoase, am şi o marcă preferată. Se numeşte Six şi nu mai ţin minte exact cum l-am descoperit. Ori am primit la un moment dat ceva de la Miha ori într-una dintre excursiile mele în străinătate (pentru că mult timp nu se găsea la noi). Însă după ce l-am descoperit m-am îndrăgostit iremediabil. În excursii ajunsesem să mă uit special după un magazin Six dacă aveam timpul necesar.

Apoi, a venit în România :D. Nu cu propriul său magazin, ci în C&A, dar a fost suficient. Mai ales că au, de multe ori, tot felul de oferte şi cercei super drăguţi se vând cu 10 lei. E, practic, pomană. La un moment dat am cumpărat 3 perechi pentru că nu mă puteam hotărî care îmi plac mai mult :P. Unii nu i-am purtat nici în ziua de azi pentru că sunt albastru deschis şi nu am la ce să îi port, dar nu am putut să îi las acolo pentru că erau prea drăguţi :D.

Acum că am mărturisit, sunt mai liniştită:

My name is Andra and I’m an earringoholic! :)))

5 thoughts on “Cercei

  1. Oana says:

    Been there, done that.
    Am avut la un moment dat vreo 87-89 de perechi? Nu mai stiu exact cate, cert e ca atunci am facut ordine si-am dat si pe la prietene. Eu mai nou port din-astia mici zilnic, ca aia mari nu prea se pupa cu ochelarii.
    Si cand ies in oras sau ma imbrac mai fancy si renunt la ochelari atunci aleg unii mai mari/lungi.

  2. Mărgeluţa says:

    i hear you sister! Join the club, i’m Margeluta and i’m a earringaholic too! :))) Am aproape 200 de perechi de cercei (de toate formele, marimile, materialele si culorile posibile) si colectia continua sa creasca! Iar acum chiar mi-ai dat o idee de articol! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.