The Wolf of Wallstreet

Nici în 10.000.000 de ani nu ar fi putut găsi un actor mai bun pentru filmul acesta decât Leonardo DiCaprio. Nu că mi-a plăcut de el, l-am adorat de-a dreptul. Mi s-a părut unul dintre cele mai reuşite roluri ale lui (dacă nu cel mai reuşit), pentru care ar merita cu vârf şi îndesat să primească Oscarul. La un moment dat chiar mi se părea că aduce puţin cu un lup :))).

Povestea, nu?

The Wolf of Wallstreet spune povestea vieţii lui Jordan Belfort, un broker de pe Wallstreet, care dintr-un tânăr sărac şi plin de vise, ajunge să construiască un imperiu financiar, bazat pe tot felul de mişcări ilegale de capital, după care pierde totul şi trebuie să o ia de la început. 

Filmul mi-a plăcut per total, dar au fost chestii care m-au enervat la el.

În primul rând că mi s-a părut foarte lung şi la un moment dat, când viaţa lui nu mai era all sex, drugs and lots of money, nu mi-a mai plăcut.

În al doilea rând, unele faze au fost de-a dreptul scârboase.

În al treilea rând, au fost exagerat de multe faze de sex. Am înţeles de ce au fost acolo. Adică… viaţa pe care Jordan o ducea era… above and beyond. Se purta efectiv de parcă ar fi fost stăpânul lumii. Desfrâul, plăcerile, petrecerile, totul în viaţa lui era dus la extrem.

A fost ciudat… fascinant… înspăimântător puţin… să îmi dau seama că pe lumea asta există oameni care trăiau şi încă trăiesc aşa. Este o experienţă extraordinară.

Şi filmul are nişte faze super amuzante. Nu ai cum să nu râzi în unele momente. Cred că doar pentru alea şi merită să îl vezi :))).

Nu prea cred că o să câştige Oscarul pentru cel mai bun film pentru că e prea pornografic, dar sper, aşa cum am spus şi la început, că măcar Leonardo o să îl primească. Însă filmul e foarte fain şi, dacă aveţi peste 18 ani, vi-l recomand cu drag 😛

2 thoughts on “The Wolf of Wallstreet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.