Noche de Fuego :)))

Să nu începeţi să râdeţi şi voi de mine ca şi Andrei. Înainte să accept să merg, am avut dubiile mele. Dar până la a fost chiar drăguţ.

Acum să vă lămuresc desprece vorbesc, nu? :)))

Astă seară am fost la concertul lui Fuego, la Operă, cu Adriana. Am zis că hai să o încerc şi pe asta pentru că Adriana a mai fost şi i-a plăcut foarte mult, iar eu chiar vreau să fac multe chestii noi şi cute. Să experimentez cât mai mult. Să mai las la o parte prejudecăţile (pentru că în atâţia ani de viaţă am cules câteva :))) şi să mă lămuresc singură cum stă treaba cu unele chestii.

Despre Fuego aveam cam aceeaşi părere ca foarte mulţi oameni, Aaaa, plângăreţu ăla cu împodobeşte mamă bradul. Şi chiar nu m-aş fi dus dacă nu era Adriana. Dar pe măsură ce cânta el acolo, pot spune că m-am simţit foarte bine. Nu a fost concertul tipic de colinde tradiţionale, a fost mai mult ceva gen… muzică patriotică de Crăciun :))). El a schimbat vreo 5 ţinute. Au fost şi 2 dansatori. Şi chiar am descoperit câteva melodii care mi-au plăcut şi o să le mai ascult.

Au fost însă două chestii care m-au impresionat profund.

În primul rând, faptul că sala Operei era plină. Şi când spun plină, nu mă refer doar la bătrâni (deşi jumătate dintre spectatori erau trecuţi de prima tinereţe :)))), erau şi părinţi cu copii mici şi chiar şi persoane tinere, multe persoane tinere. Ba mai mult, am căutat pe Facebook pagina lui oficială şi are peste 40.000 de likeuri. Deci clar nu e el aşa ciuri buri.

În al doilea rând, au fost câteva melodii pe care efectiv le cânta sala cu el. Nu mi-a venit să cred. Galbenă gutuie a ascultat-o inclusiv mami pentru că am sunat-o pentru că ştiam că îi place.

All in all, a fost chiar fain concertul. Mi-e milă de fete pentru că mâine o să le terorizez :)).

Voi cum aţi început săptămâna? 😀

One thought on “Noche de Fuego :)))

  1. CARMEN says:

    eu de când am primit un cd de colinde cu Fuego (2006) mi-a placut vocea lui! nu as putea spune ca e mai bun decât Hrunsca, însa de când am cd-ul nu mai concep Craciun fara Fuego, la fel cum nu a existat niciodata la noi în casa Craciun fara Hrusca, brad, cozonac si sarmalute :))
    Sarbatori fericite! ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.