Movie weekend

Weekendul acesta am avut 2 activităţi principale: am dormit şi am văzut filme.

Am început cu Deliver us from evil, pe care l-am văzut aseară cu Andrei. A fost foarte fain filmul, pentru genul horror that is. Nu prea scârbos, cu suficient de multe scene de suspans şi un popă super drăguţ, care numai cu gândul la biserică nu te ducea :))) (Edgar Ramirez, în caz că vreţi să îl căutaţi :D). Mi-a părut rău că nu l-am văzut la cinema, dar poate a fost mai bine aşa pentru că sub plapumă m-am ascuns mai bine decât aş fi putut-o face într-o sală de cinema :)). Povestea nu are rost să mă apuc să o spun. O să menţionez doar că filmul este realizat după o poveste reală şi că este despre demoni. Pam-pam!

A urmat Home alone, primul, my all time favorite Christmas movie. Cred că l-am văzut cel puţin de 10 ori şi probabil o să mă uit la el şi când o să am 100 de ani. Şi dacă nu îl mai dau la televizor, o să îl descarc să îl am acasă. Nu cred că a fost copil în istoria filmelor care să îmi placă mai mult decât Kevin şi nici alt Kevin mai bun decât Macaulay Culkin. De fapt totul era perfect la Singur acasă. Nu pot spune că există ceva să nu îmi placă sau să mă plictisească la acest film. Ba chiar râd, de fiecare dată, cu gura până la urechi. Şi da, săptămâna viitoare mă uit CLAR la Home alone 2.

Apoi, duminică dimineaţa, m-am trezit cu noaptea în cap şi am băgat rapid un episod de Supernatural şi unul de The vampire diaries. Singurele seriale la care mai am timp să mă uit. La primul pentru că îl iubesc pe Dean 😀 şi la al doilea pentru că se uită şi fetele şi mai dezbatem şi noi :))).

Şi nu în ultimul rând, în această seară am văzut The Giver. A fost ok filmul. Puţin ciudăţel şi cam ambiguu sfârşitul, dar am plecat de la premiza că probabil o să fie o continuare, pentru că nu are cum să fie normal aşa final… oricât de deschis s-ar fi vrut el. Totuşi, dacă nu aveţi ce face, puteţi să aruncaţi o privire peste el. E genul de film care mie cel puţin îmi aminteşte că oricât de aiurea ar fi lumea asta în care trăim, s-ar putea muuuult mai rău. Şi că emoţiile noastre sunt ceea ce ne face pe noi oameni, ceea ce ne dă putere, iar faptul că suntem diferiţi este o binecuvântare, nu un blestem.

Voi ce aţi făcut în weekend?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.