Articol post party, post moş Nicolae

A fost bine că am scris scrisoarea pentru moş Nicolae aici, chiar dacă a fost pe ultima sută de metri, pentru că am primit tot ce mi-am dorit, ba chiar mai mult.

La petrecere m-am distrat super fain, mai fain decât m-aş fi aşteptat poate (pentru că am stat mai mult decât m-aş fi aşteptat) şi totuşi, m-am trezit de dimineaţă şi am mai mers şi la lucru. Bineînţeles că elanul m-a ţinut doar vreo 4 ore, după care am venit acasă şi am dormit 3 ore :))).

În ceea ce-l priveşte pe Moş Nicolae, a fost foarte darnic cu mine. Nici nu mă aşteptam să primesc atât de multe, printre altele şi un băţ şi o pereche super drăguţă de cercei, care nu credeam că o să îi am vreodată pentru că îi aparţineau Adrianei. Şi ştiam că îi plac, iar faptul că a ales să se despartă de ei ca să mi-i ofere mie, a fost cireaşa de pe tortul cadoului. Adică, nu ştiu câţi oameni ar renunţa la ceva ce le aparţine şi le place pentru altcineva şi nu sunt foarte sigură că eu aş face-o. Deci Adri, u rock! :*

Surpriza surprizelor a venit însă de la Bialog, unde, fără să mă aştept deloc (pentru că eu câştig foarte rar prin random.org), am fost aleasă ca prin minune pentru a primi 2 ghiduri turistice, pe care sper să le pun to good use cât de curând. Mai ales pentru că unul dintre ele este pentru Berlin, iar eu îmi doresc de o grămadă de vreme să vizitez capitala Germaniei. Deci abia aştept să le primesc.

Acum trebuie să vă las pentru că am de vizionat un film cu al meu frăţior.

Vouă ce v-a adus Moşul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.