Miss Julie

Saptamana trecuta Caravana Metropolis a poposit la Timisoara. Din pacate, eu am ajuns sa vad un sigur film si acela ales de Adriana.

Miss Julie nu a fost deloc genul meu de film. In primul rand, a fost premiat la nush ce festival, deci este o drama. In al doilea rand, scenariul a fost adaptat dupa ceva piesa de teatru, deci totul a fost foarte static (as in 4 decoruri maxim) si cu doar 3 personaje. Si nu in ultimul rand, SPOILER ALERT!!!! eroina moare la final.

Deci cum sa fie genul meu de film?

Cu toate acestea, pot spune ca a fost ok.Adica nu m-am plictisit, doar ca ma intrebam in continuu ce e cu oamenii astia bipolari :))). Serios acuma, in viata mea nu am vazut un film in care personajele sa treaca atat de brusc de la o stare de spirit la alta. Parca eram la birou inainte sa le vina la fete stopu. Doar ca in cauza era Collin Farrell, deci aveam la ce sa ma holbez :))).

Sincer, pot spune ca am ramas cu ceva intrebari dupa ce s-a terminat filmul. De exemplu, el chiar o iubea sau a mintit-o? De ce s-a culcat ea cu el? De ce nu au fugit impreuna? De ce i-a taiat capul canarului. Si, mai ales, de ce tot ziceau ca merg la culcare, dar la ei era tot zi?

Daca ati vazut filmul si ma puteti lamuri, please do. Daca vreti sa vedeti filmul, fiti atenti la chestiile astea ca sa mi le explicati si mie :))). Pana atunci, vizionare placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.