Event to attend: Nuit en blanc

blogu lu andraZilele astea o prietena mi-a trimis linkul spre un event super tare, ce va avea loc in curand in Timisoara si despre care nu pot sa nu va spun si voua.

Vinerea viitoare, 24 iulie 2015, la Bastion, Asociatia Sfera Timisoarei organizeaza o seara speciala pentru toti iubitorii culturii frantuzesti. Nuit en blanc este un evenimen organizat la nivel mondial, care are loc pentru prima data in orasul nostru, dar este un adevarat deliciu in strainatate.

Ce trebuie sa faceti ca sa participati?

Regulile sunt foarte simple:

1. Se compune o tinuta all white (lin materie de incaltaminte mai puteti trisa :D)

2. Se achizitioneaza invitatia pentru eveniment (costa 20 de lei si gasiti invitatiile la Cheers in Bastion, unde trebuie sa va faceti rezervare in cazul in care doriti sa luati masa in cadrul evenimentului)

3. Se cauta prin sertarul bunicii ceva argintarie (am glumit la faza asta; nu trebuie sa cautati in sertarul bunicii, dar va puteti ocupa de decorarea mesei, deci aveti grija sa veniti cu o lumanarica, niste flori sau orice alta chestie decorativa, alba si draguta).

4. Dotat cu tinuta adecavata, invitatie si decorul adecvat, se prezinta doritorul la ora 20:00 la Bastion.

Si daca pana acum nu v-am convins, o sa mai mentionez ca atmosfera va fi completata de muzica frantuzeasca, jazz si cabaret, se va consuma vin si branzeturi, iar de aspectele gastronomice se vor ocupa bucatarii de la Cheers.

Pentru mai multe detalii, nu pot decat sa ma indrum spre pagina de Facebook destinata evenimentului, deci click here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.