Sub aceeași stea

Autor: John Green

Mi-a plăcut la nebunie cartea. Nu am mai plâns pentru că știam ce o să se întâmple, cum văzusem deja filmul, dar tot mi-a plăcut. Mi-au plăcut personajele, cum au fost construite, mai ales Augustus Waters. Este genul de personaj de care nu ai cum să te îndrăgostești, nu ai cum să nu îl iubești și nu ai cum să îl plângi. Și Hazel mi-a plăcut, dar ea este mai rea și mai dramatică. Augustus, în schimb, vedea mereu partea bună a lucrurilor și mi-a plăcut asta foarte mult.

Am cartea de anul trecut de la ziua mea, dar până acum nu am simțit nevoia să o citesc. Acum însă… îmi lipsea o poveste frumoasă de iubire (chiar dacă tragică). Deci am decis că este momentul să o citesc. Și bine am făcut.

Povestea era exact așa cum o știam, de fapt mai bună decât filmul. Hazel este bolnavă de o formă de cancer la plămâni pe care îl ține sub control. Îl cunoaște pe Augustus și, cu toate că încearcă din răsputeri să evite acest lucru, se îndrăgostește (cum ar putea să nu facă asta?) doar pentru a descoperi că nu este singura grenadă din încăpere (citiți cartea și o să înțelegeți) și că viața nu este o mașinărie de îndeplinit visuri. 

Deci nu mai stați pe gânduri și citiți cartea. E super tare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.