Merge fata la Balata :)))

:)))) nu ştiu cum mi-a venit în minte titlu acesta atât de chicios, dar de când mă gândesc să scriu tot asta am în cap :)))).

Ideea este următoarea: duminică dimineaţa, cu noaptea în cap, pe un frig de crăpau pietrele, semi-adormită (de nu am văzut nici măcar drumul, noroc că nu trebuia să conduc eu :D), am pornit cu familionul la Balata.

Ce este această Balata?

Este o localitate, undeva lângă Brad, unde în fiecare duminică se organizează un târg. Şi se aduc acolo de toate, de la maşini, la animale de companie, haine, parfumuri, dulciuri and you name it. Cred că la Balata se găseşte absolut orice vă trece prin cap. Şi toate astea, grămădite în nişte hale gen CAP, de te doare capul când te uiţi la ele şi te congelezi în timp ce cauţi ceva mai de Doamne ajută.

Şi credeţi-mă, tâmpenii sunt o grămadă. Dar printre toate astea mai sunt şi multe chestii super faine. Hidden gems if you like. Cum ar fi rimelul meu de la MAC sau geaca Burton :D. Singura problemă este să şi pui mâna şi să cauţi (ceea ce mie nu îmi place foarte mult).

Bineînţeles că la un moment dat era congelată. Şi sub nici o formă nu o să mai merg la Balata în această iarnă. Dar aşteptaţi numai să vină primăvara şi s-ar putea chiar să devin client fidel :))). Cine ştie ce sandale Gucci îmi mai cumpăr :D.

Voi ce părere aveţi despre astfel de târguri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.