Men in Black International

Men in Black International

Ziua nu a început tocmai bine, așa că am decis să mă relaxez povestindu-vă despre Men in Black International, cel mai nou film din seria Men in Black, la a cărui avanpremieră am participat aseară. Aveam unele dubii cu privire la film deoarece mi-a plăcut foarte mult seria cu Will Smith și, cumva, lipsa lui nu m-a bucurat foarte tare. Totuși, pe principiul una caldă, una rece, noul film s-a bucurat de prezența lui Chris Hemsworth, our very own Thor and I just LOVE him!

Povestea

Noul film din serie se concentrează pe Molly, o tipă ce dă nas în nas cu un extraterestru în copilărie, iar după caută cu orice preț să intre în organizația Men in Black. Ea reușește să intre în sediul MIB și să devină agent de probă, iar pentru prima sa misiune ajunge la Londra. Aici M începe să lucreze cu H, unul dintre cei mai buni agenți ai agenției din Londra. Însă munca alături de H nu este una ușoară, iar M descoperă destul de repede că pentru a cunoaște adevărurile universului trebuie să faci sacrificii.

Men in Black International comments by Andra

Voi încerca să comentez fără spoilere deoarece filmul este proaspăt ieșit. Abia astăzi a intrat în cinema și am promis să fiu cuminte. Totuși, am multe să vă spun, așa că așezați-vă bine și așteptați până la final pentru a vă cumpăra biletele.

Să începem cu protagoniștii. După cum vă spuneam azi și cu multe alte ocazii, Chris Hemsworth este unul dintre actorii mei preferați pentru că este un super hunk și îmi place maxim să îl văd fără cămașă :D. Thor a fost unul dintre personajele epice pentru mine tocmai datorită lui Chris Hemsworth, cu tot cu burta din End Game :)))). Problema însă, pe care am remarcat-o la foarte mulți actori care joacă Sacelași rol pentru o perioadă mai lungă de timp, este că am regăsit foarte mult din personalitatea lui Thor în H. Adică… la un moment dat avea și un ciocănel în mână. Și acesta nu este un spoiler, este doar o remarcă. H este ușor iresponsabil, crede că poate face orice de unul singur și este super arogant. Vă sună cunoscut?

Nu mă plâng. Chris îl joacă foarte bine pe H și cred, sincer, că este și o problemă a modului în care a fost scris scenariul. Pentru că nu l-a scris Chris până la urmă.

Despre eroina filmului – nu se putea un remake sau o continuare în 2019 fără o tentă feministă – pot spune că mi-a plăcut enorm de mult. Dacă în Ragnarok nu mi-a plăcut de Tessa Thompson deloc, în Men in Black International mi se pare că se potrivește perfect. Este checky, amuzantă, are replicile la ea și, sincer, costumul negru îi vine mult mai bine decât costumația de amazoană. În plus, mi se pare că și are o față din aia de curioasă, de chiar vreau să știu toate secretele Universului, așa că spune-mi-le.

Despre efectele speciale, ce să vă spun? Sunt absolut geniale. Se vede că au investit mult în acest aspect. De la modul super realist în care arată extratereștrii, la armele lor și mașini, CGI-ul este on spot. Și ca să vă bucurați de toate acestea la maxim vă recomand să vedeți filmul în format IMAX. Imaginea este mult, mult mai bună.

În rest, ce aș putea să vă mai spun? Filmul durează două ore, dar nu îți dai seama cum trece timpul. Nu pot spune că acțiunea este cine știe ce, adică este destul de previzibil, dar nu la modul deranjat. Unele replici sunt ușor seci, dar cu fața lui Chris pe tot ecranul, am trecut repede peste acest efect :))). Și există un personaj care este cel mai cute din istoria filmelor cu extratereștri. Nu vreau să spun mai multe despre el, vă las să ghiciți despre cine vorbesc după ce vedeți filmul.

Nota mea pentru Men in Black International este 9.

Men in Black International

Îndemnul meu pentru voi: mergeți și vedeți filmul. În Timișoara rulează și la Shopping City și la Iulius Mall. Bilete găsiți aici.

După ce îl vedeți, haideți să povestim despre el pe blog. Iar dacă l-ați văzut, lăsați un comentariu. Sunt curioasă cum vi s-a părut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.