Manuscrisul găsit la Accra

Paulo Coelho –

Aceasta este cea mai frumoasă carte pe care am citit-o ever! Când am început să o citesc am zis că, dacă îmi place, o să o fac cadou cuiva care ştiu că o să o aprecieze. Dar după ce am terminat-o de citit, am ştiut că este o carte pe care vreau să o am pentru totdeauna. Poate chiar să o mai citesc de câteva ori.

Manuscrisul găsit la Accra este extrem de uşor de citit. Este mai degrabă o colecţie de poveţe pentru oamenii de pretutindeni. Vorbeşte despre frumuseţe, curaj, loialitate şi alte calităţi, dar şi nelinişti şi griji pe care fiecare dintre noi le are. Pe măsură ce citeam, parcă eram cuprinsă de o stare de linişte şi seninătate de care nu am mai avut parte cu alte cărţi.

De fapt nu, nu este o carte uşor de citit. Este o carte care îţi solicită întreaga atenţie. Este o carte la care nu poţi să sari peste un paragraf, iar dacă îl citeşti şi nu eşti atent te întorci şi îl mai citeşti odată. Este o carte care te pune pe gânduri şi te face să îţi doreşti să fii un om mai bun. Cel puţin pe mine m-a făcut să îmi doresc asta.

Mi-a plăcut la nebunie şi sunt sigură că, dacă o să o citiţi, o să  vă placă şi vouă la fel de mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fii primul care citește fiecare articol
În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!
În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!