Man of Steel

De unde să încep? Au fost atâtea filme cu Superman încât nu cred că  există om pe planeta asta care să nu fi auzit de el.

Deci cum ar putea acest film să fie diferit? În primul rând, apar mult mai multe detalii despre Krypton şi despre viaţa de pământean a lui Kal El. Nici Louise Lane nu mai e aşa de fraieră ca în celelalte filme, deşi tot trebuie să o prindă de câteva ori. Şi arată cum ajunge el la Daily Planet, plus de unde vine celebrul S.

Să încep totuşi cu începutul? :)))

Acţiunea porneşte de pe Krypton, unde planeta e pe moarte, Jor El este cercetător şef şi decide să îşi salveze fiul şi, într-un fel, tot poporul, trimiţându-l pe Kal El pe pământ. Aici, arată faze din copilăria şi tinereţea lui şi cum era el inadaptat, da tot mai salva oamenii că na… putea şi avea very high morals :D.

Şi totul merge ok până când, surpriză, generalul Zhod, care l-a ucis pe Jor El, vine pe pământ să recupereze codexul genetic al Kryptonului. Şi, evident, îl caută pe Kal. Se bat ei mult, iar finalul… nu cred că e greu de imaginat :)).

De fapt, mie mi se pare că s-au bătut cam prea mult pentru gusturile mele şi, uneori, cam degeaba. Dar, per total, filmul e foarte ok şi mi-a plăcut mult de tot. O mare parte din merit i se datorează lui Henry Cavill care e un Superman super bun… din toate punctele de vedere :D. Revenind însă la subiect, uitaţi-vă la film pentru că nu o să vă pară rău.

One thought on “Man of Steel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.