Now you see me

Tot îmi vine să încep cu deci, deşi ştiu că e complet anormal  din moment ce nu am spus nimic până acum, dar acesta chiar a fost cel mai tare film pe care l-am văzut eu în ultima vreme. Genial e puţin spus. A avut de toate: mister, faze amuzante, puţină dragoste, un plot (cum se zice în româneşte? :-?? :))) foarte bine pus la punct, puţină dragoste, băieţi drăguţi şi magie.

M-a prins de la prima la ultima fază. Nici măcar nu mi-am dat seama cum a trecut filmul şi nici nu m-aş fi gândit că o să se termine cum s-a terminat.

Absolut GE-NI-AL!!!!!!

Să vă spun şi povestea puţin? :))

Daniel Atlas, Merrit McKinney, Henley Reeves şi Jack Wilder sunt patru magicieni care par să nu aibă nimic în comun, dar sunt aduşi împreună pentru ceva ce lumea nu a mai văzut. Când, la primul lor show, sub numele de Cavalerii Apocalipsei, jefuiesc o bancă din Paris, aceştia atrag atenţia FBI-ului şi a Interpolului. Astfel, un agent FBI şi o tânără poliţistă franceză pornesc pe urmele lor şi încerc să fie cu un pas în faţă.

:))) cred că e cea mai proastă descriere pe care am făcut-o vreodată :))). Nici nu ştiu cum să descriu filmul fără să dezvălui prea multe. Cel mai bine ar fi să intraţi aici şi să vedeţi trailerul. Pe mine el m-a convins. Şi dacă nu vă convinge, credeţi-mă pe cuvânt pentru că nu o să vă pară rău.

În ceea ce priveşte actorii, nu cred că aveau cum să aleagă unii mai potriviţi. Fiecare e perfect, absolut perfect în rolul lui. Mie una nu-mi plăcea Jesse Eisenberg dup Social Network, dar l-am iubit în filmul acesta (el e Daniel). Dave Franco e un drăguţ (Jack). Isla Fisher nu mai are nimic din fata aeriană din Confessions of a shopaholic (Henley). Nu cred că trebuie să spun mai multe despre Woody Harrelson (Merritt) şi Morgan Freeman nu cred că trebuie să vă mai spun nimic :D.

Sper din suflet că v-am convins şi o să-l vedeţi pentru că e unul dintre cele mai frumoase şi mai interesante filme ale anului. Iar faptul că nu i se face suficientă reclamă e o prostie :)).

One thought on “Now you see me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.