Mă vei face să strălucesc

Era prima ei călătorie în India şi nu ştia ce va descoperi acolo. Auzise de miile de minuni, însă sufletul ei de shopaholic tânjea după bazar. Nici nu mai ştia de cât timp se plimba printre magazinaşele micuţe şi atât de primitoare sau cum ajunsese la acesta. Însă în momentul în care a dat cu ochii de genţile Anuschka, nu s-a mai putut mişca. Erau atât de frumoase încât păreau mai degrabă opere de artă, ceva ce trebuia protejat şi îngrijit decât simple bagaje.

Iar una era mai frumoasă decât toate. Trandafirii sângerii îţi furau ochii, în timp ce fluturii păreau să-şi ia zborul de la locul lor.

Când a apărut bătrânelul s-a speriat teribil. Părea să se fi materializat pur şi simplu în faţa ei şi doar zâmbea. A început să vorbească, însă ea nu înţelegea nimic din ce spunea. În acel moment şi-a făcut apariţia fetiţa. Într-o engleză stâlcită, au reuşit să se înţeleagă până la urmă. Fetiţa i-a spus povestea genţii, cum pielea fusese aleasă şi prelucrată de tatăl său, în timp ce mama sa realizase pictura atât de sublimă şi îi dăduse numele: Edora. I-a spus cum această geantă îi va schimba viaţa pentru că îi va fermeca pe toţi cei ce o vor vedea. Şi i-a mai spus să nu se teamă pentru că fluturii sunt mici bucăţele din iubirea mamei sale pentru fiecare lucrare a sa, iubire ce se revarsă asupra purtătoarei.

Când a întrebat-o cât costă, a fost surprinsă de preţul mare, dar atunci fetiţa i-a arătat fotografiile. Un perete întreg plin cu pozele unor femei simple, din toată lumea, cu zâmbetul pe faţă alături de câte o geantă absolut extraordinară. Când a întrebat ce e cu toate acele fotografii, fetiţa a zâmbit şi a răspuns simplu… Clienţi fericiţi.

Deşi părea că stă pe gânduri, ştia deja că o va cumpăra. Se îndrăgostise, ce mai? :)). Iar momentul în care a ştiut că e a ei, viaţa i-a căpătat un aer misterios. Simţea că o strălucire specială o înconjoară şi deja vedea invidia din privirea prietenelor ei şi a celorlalte femei.

Atunci, păşind prin bazar, cu geanta Endora în mână şi-a spus… tu eşti o investiţie… şi mă vei face să strălucesc.

geanta Anuschka endora

7 thoughts on “Mă vei face să strălucesc

  1. Vienela says:

    Andra, imi place mult felul in care ai scris povestea! Ce pacat ca nu ne pot oferi la toate cate o geanta! Am citit cateva articole si acum imi bate inima in gat de teama ca nu am prea multe sanse. :((

  2. Andra says:

    Hapi, am postat pe blogul lor. Sper sa fie ok. Nu am trecut adresa mea de mail pentru ca am pus-o automat si nu imi place sa o las la vedere.
    Si Vienela, povestea ta e minunta. Mie mi-a placut foarte mult. E pacat ca nu putem primi toate o geanta, dar macar am incercat 😛

  3. Pingback: Castiga o Geanta Anuschka - Concurs | Expertul Tau in Cadouri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.