Noutăţi culinare

Săptămâna trecută am încercat două localuri din Timişoara în care nu am mai fost până acum.

Primul a fost Restaurantul Marele Zid Chinezesc, alegerea Alinei care de foarte foarte mult timp a vrut să mănânce mâncare chinezească. A fost o premieră pentru mine şi mi-a luat ceva timp să mă hotărăsc ce anume vreau să încerc din meniul foarte variat. Până la urmă am mers pe ceva cât de cât sigur, adică pui cu ananas şi tăieţei de orez. Nu cred că aş fi putut să încerc mâncare chinezească pentru prima dată şi să nu aleg tăieţei. Alina în schimb a ales ceva porc şi orez, iar mami peşte.

Încă de la început ne-au adus 2 sosuri care ne-au intrigat. Le-am gustat pe rând şi ne-am dat seama că unul e moderat de picant, dar celălalt… îţi dădea foc la limbă :))).

All in all, mâncarea a fost bună. Preţurile nu excesiv de mari. Deci aş repeta experienţa şi aş mai încerca una alta din meniul chinezesc :D.

Buddha
Buddha
Restaurant Marele Zid Chinezesc
Lampadare
Sosuri chinezesti
Ce vedeti in prim-plan a fost criminal pentru limbă :))
Taietei de orez
Taietei de orez
Pork
Porc cu ceva sos
Fish dish
Peşte

Al doilea restaurant pe care l-am încercat pentru prima dată este Pizza Hut. Acesta l-am ales eu pentru că am tot văzut reclama la Pan Pizza lu peşte şi vroiam să văd şi eu de ce se face atâta caz. Din fericire, nici de data aceasta nu am dat greş. Cum deja ştiam ce vrem, am comandat rapid şi tot ce ne-a rămas de făcut a fost să ne bucurăm de atmosfera din restaurant până ne-a venit comanda.

Am stat, am mai studiat meniul, chelnerii au fost foarte drăguţi şi eficienţi, iar pizza genială. Cu Pan Pizza am avut ocazi să testez 4 pizze diferite din meniu şi chiar nu cred că aş putea hotărî care mi-a plăcut mai mult :))). Ceea ce mi-e însă clar e că o să mai merg pe acolo :D.

Pan Pizza
Pan Pizza

6 thoughts on “Noutăţi culinare

 1. Vienela says:

  Esti sigura ca era porc? :))
  Nu am mancat niciodata mancare chinezeasca, dar as incerca fara teama si plina de curiozitate. inca nu mi s-a ivit ocazia.
  Cat este de mica o pizza? Ti le da sa le incerci inainte de a comanda sau cum?

  • Andra says:

   Sunt sigura ca era porc. si pizza nu ti le da sa le incerci inainte si sunt destul de micute, cam cat o farfuriuta de la cestile de cafea, da combinatia lor te satura.

 2. Oana says:

  Marele Zid Chinezesc e ala din Lipovei sau?
  Eu il prefer pe cel di Libertatii. Ai impresia ca pica pe tine si e urat rau de tot dar au o mancare super buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.