Lucifer

Știu că este Săptămâna Luminată și nu m-a apucat satanismul, însă este sâmbătă și cred că ar trebui să vă spun despre un serial nou, al cărui prim sezon s-a terminat de curând și care îmi place la nebunie.

Habar nu am cât o să dureze până apare sezonul 2, dar deja îl aștept cu nerăbdare.

Am început să mă uit la Lucifer absolut întâmplător, pentru că am descoperit trailerul pe net și mi-a plăcut actorul. A fost prima oară când l-am văzut pe Tom Ellis, dar m-a dat gata. Are așa un aer naughty, cu accentul lui british, cu privirea aia jucăușă. Îmi place de el la nebunie. De fapt, cam toate persoanjele îmi plac. Doar tipa mă cam disperă, cu fața aia a ei de mironosiță. Deși nu aș putea spune că joacă rău. Și împreună chiar fac echipă bună :D.

Acțiunea? Trasă de păr, cum se întâmplă cu toate filmele din ultima vreme, care abordează problema divinității dintr-o altă perspectivă. Lucrurile stau cam așa: Diavolul, plictisit de viața în iad, se mută în Los Angeles (luând în considerare temperatura și atmosfera, nu cred că e diferența prea mare :)))) unde duce o viață bucolică în calitate de proprietar de club. Asta până când o cunoaște pe Chloe Decker, polițist cu probleme, iar lucrurile escaladează rapid. Urmează o serie de crime, rezolvări, îngeri, psihiatri, glume cu și fără perdea, sex, plus accentul ăla, nebuni și un final complet neașteptat.

Dacă până acum nu v-am făcut curioși, aruncați o privire peste trailer, aici și vorbim după :D.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fii primul care citește fiecare articol
În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!
În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!