Produsele mele favorite de la Avon

blogu lu andra

Că sunt un consumator avid al produselor Avon nu cred că mai surprinde pe nimeni. Și cum am mai ajuns și reprezentant, evident că numărul produselor pe care le folosesc a crescut considerabil.

De unele sunt mulțumită, de altele mai puțin, însă acesta este avantajul reprezentantului: poți încerca orice și când te aștepți mai puțin descoperi produsul ideal pentru tine.

Deci să vă spun ce îmi face mie cel mai bine în momentul de față!

Rimelul Big and Multiplied îmi place la nebunie pentru că îmi face genele super negre și încarcă genele fără a le aduna. Este perfect pentru machiajul de zi.

Am căutat foarte mult timp o cremă de noapte potrivită pentru mine, mai ales după ce cosmeticiana mea a ținut să îmi spună de multe, multe ori că am nevoie de așa ceva. Am încercat produse diferite, chiar și un alt produs de la Avon, însă m-am oprit la Tratamentul de noapte cu acid salicilic de la Clearskin. Este perfect pentru tenul meu gras și năbădăios pentru că îmi lasă fața perfect hidratată, nici prea uscată, nici unsuroasă, iar senzația persistă până dimineața.

Și pentru că am exact acest tip de ten complicat, crema de zi a fost o altă problemă delicată pe care am tot încercat să o soluționez fără prea mult succes. Am zburat din floare în floare, din flacon în flacon, până am găsit ce căutam tot la Avon: Loțiunea de zi matifiantă  de la Clearskin professional. Îmi place pentru că îmi oferă hidratare, dar reduce și dimensiunea porilor. Este perfectă pentru mine, o folosesc deja de ceva timp și sigur nu o să renunț la ea.

În ceea ce privește apa de trandafiri, am început să folosesc întâmplător. Mi-a plăcut foarte mult, iar acum am trecut la cea de la Avon și sunt foarte mulțumită. O folosesc dimineața, înainte să aplic orice altceva pe față și, ocazional, pe post de demachiant. Este foarte utilă în ambele cazuri :D. Mai multe detalii despre beneficiile apei de trandafiri găsiți aici.

De crema de mâini cu ulei de argan Treasures of the Desert de la Planet Spa m-am îndrăgostit iremediabil. O port tot timpul în geantă și nu o să renunț niciodată la ea. Este super hidratantă. Miroase superb. Este perfectă pentru poșetă pentru că este micuță. Am recondandat-o deja mai multor persoane și toată lumea este foarte mulțumită de ea.

Last but not least, perlele bronzante. Am început să le folosesc sfătuită fiind de Mishuella, pentru că eu nu eram fană pudră și nimic pudrat. La început am fost sceptică, dar acum, ori de câte ori vreau ca tenul meu să capete un aer de vară, soare și strălucire de bronz, le folosesc cu toată încrederea, motiv pentru care vi le recomand și vouă.

Evident că mai am încă multe produse despre care nu am ajuns să vă vorbesc, dar o să le vină lor rândul. Sunt curioasă dacă voi folosiți produse avon și care vă plac cel mai mult.

Pupici!

One thought on “Produsele mele favorite de la Avon

  1. Beautzbazar says:

    Imi sunt dragi și mie produsele de la AVON. Le-am folosit cel mai des când eram în liceu, dar de câțiva ani am descoperit și alte firme și încerc să alternez 🙂
    Ce mai mult îmi place gama Planet Spa și perluțele iluminatoare, au un sclipici finut și drăguț 😀

    Te aștept cu drag pe blogul meu!
    https://beautybazar.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.